Megbüntettek a buszon azért mert elvileg ettem:S de ez nem igaz csak pakoltam el a kajámat a táskám ezért nyitva volt.3000Ft ra Debrecenben de mivel nem volt annyi nállam ezért 6000 5 napon belül. Kifizessem vagy mit tehetnék?
Néha eszek a buszon, de figyelek a tisztaságra és nem morzsázok; néha előveszek egy dobozos sört a táskámból, kinyitom és szépen megiszom ...
Én nem fizetném ki a bírságot ... azok fizessenek, akik össze*ugyozzák és sza*ják, köpködik a buszokat, vonatokat, villamosokat.
Én azt se tudtam,hogy nem lehet enni a buszon!:o
Én nem szoktam,de nagyon sok embert láttam,látok nap mint nap aki eszik,és nem büntetik meg.
Ez a szabály a távolsági buszokra is vonatkozik,vagy csak a helyiekre?
Istenem, ez de beteg... nálunk ilyen nincs. :) Rendben fagyival nem lehet felszállni a buszra, de volt olyan hogy egy félig csócsált hamburger volt a kezemben, látott a sofőr és még csak csúnyán sem nézett rám.
Amúgy ez a bűntetgetés nagyon felkapott lett, a minap egy fiatal srácot bírságoltak éppen nálunk, amiért átfutott a piros lámpán... hozzáteszem úgy 3 perce egy darab autó nem ment arra! Aztán a buszon, mert nem volt meg egy igazoló lapja egy diáknak. Hát sajna ez ilyen, amit nem szabad, azt nem szabad. Legközelebb mond azt hogy nem vagy köteles átadni a papírjaidat, vagy nincsenek ott, vagy lényegében teljesen mindegy, csak ne írd alá. Most már kénytelen leszel kifizetni, hogy ha nem akarod, hogy két havonta kapj egy csekket a kamatozó büntetésről.
Igazatok van , akkor kellett volna okosnak lennem de abban a hejzetben.. odajött és kivette a kezemből a bérletemet amit miutattam és egyből nekemállt hogy amiért eszek pótdíjat kell fizetnem:S ami 3000 ft annyi nem volt nállam.. emiatt lett 6000 .Tényleg nem kellett volna odaadnom az adataimat :S
Azért köszi a válaszokat rendesek vagytok.:)
Szia.
Befizetted végül?
Én is debreceni vagyok, hallottam már róla hogy büntetik ha valaki eszik:S
Szerintem am fizesd be, mert a dkv szigorúbb mind a hajdú volán volt, ők komolyabban veszik a dolgokat, ha pl nem mutatsz iratot, akkor még ellenőrzés képpen anyukád névnapját is kérdezhetik, tehát nagyon fogyatékosok..komolyan veszik a semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!