Merre érdemes nyaralni?
"ami 1.5 millióból költőpénzzel együtt kijön"
" sehol nincs ilyen olcsón jegy juliusra...."
Hol dobálódzol a milliókkal, hol meg és ócsó jegyet keresgélsz!
"Szegény gazdagok"
Megpróbálok nem lekezelő választ adni, bár nehéz lesz. Azért, mert ész nélkül állsz neki, és egészen barbár módon gondolkodsz. Hogy más ne mondjak, nyáron a trópusokra menni mindennek a legalja. Elköltesz egy csomó pénzt, fogalmad nincs róla, van-e épp esős évszak vagy sincs, ráadásul a trópusokra nem júliusban kell menni, hanem télen...
De ha őszinte tanácsot adhatok, jelenleg is kaphatsz retúrban repülőjegyet Korfura, Heraklionra, Máltára, Szardíniára, Rodoszra, Szicíliába, fejenként 110 euró alatt!
az azair.cz oldalán kerestem rá. Nem mondom, hogy fantasztikus árak, mert a mi máltai repülőjegyünk fejenként 50 euró volt a nyár közepére, de a te költségvetésedben még mindig marad ezek alapján 1,4 millió forint elköltendő/és elkölthető keret.
Nézzük a szállásokat. A trivago oldalán kerestem finnyás módon, csakis 5 csillagos hotelekre a mediterrán régióban. [link]
Megjegyzem, a 4 csillagos kócerájok 6000 Ft/éj ártól lettek volna.
Családi szobákra kerestem. De vegyük úgy, hogy kiveszel naponta 30 ezerért valami nagyon menő helyet. Még mindig marad egy valag pénzed.
Utolso, miert ne lehetne Mauritiusra juliusban menni ? Mert akkor pont nincs esos evszak ? En itt elek a tropusokon. Mauritiustol 250 kmre. Decemberben- januarban tuti nem kockaztatnek, hogy kifizetek egy valag penzt es esetleg befigyel egy ciklon 4-5 napig amitol beszorulunk a szallodai szobaba es semmit nem tudunk csinalni. Juliusban nem hulyeseg a tropus mert egyreszt az ido jo akkor is (sot nincs tul meleg) - mi tobbszor voltunk mar ott kisgyerekkel raadasul akkor mikor nektek nyar van, itt nalunk meg tel... Raadasul joval kisebb a tomeg es az arak sincsenek az egekben.
Egyebkent meg szerintem 1 millio forintos budzse egy 4 fos csaladnak egyaltalan nem sok, ez kb 4000 euro vagyis ezer euro / fo. Ennyibol egyebkent en megneznem hogy egyes kulfoldi utazasi irodak ajanlataban mi van ezekre a videkekre, elkepzelheto hogy ausztriai vagy nemetorszagi indulassal talaltok jo dolgokat. Repjegykereses eseten pedig nezd meg ezeket az oldalakat : skyscanner, liligo, kayak, trivago. Mauritiusra repulhetsz amugy Dubaion keresztul is.
Örök életemben küzdöttem az előttem válaszadó örök butasága ellen.
Ajánlom sok szeretettel neki Woody Allen bölcsességét, amely az örök balgáknak szól: "Könnyü boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon". Csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!