Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol érdemes idén (2015) nyaralni?

Hol érdemes idén (2015) nyaralni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnénk idén nyaralni fiúmmal és baràtainkkal.hova érdemes menni?Montenegrón gondolkodtunk de azt mondjàk nagyon piszkos és nem is sok a làtnivaló..és az àrhoz képest elég rosszak a szàllàsok.mit gondoltok? Görög o. Jobb vàlasztàs lenne?ha igen melyik szigetet ajànljàtok fiatalok szàmàra?

2015. márc. 5. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Montenegroban bar nem voltam, de haverok/ismerosok akik igen nagyon dicsertek. Gorogorszagban Korfun voltam eddig, szerintem az eleg korrekt fiataloknak is, hisz a sziget deli es eszaki reszen eleg sok a bulilehetoseg, tovabba latnivalokban sem szegyenkezik a sziget.
2015. márc. 5. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Görögország :)

Bár hol jó ott.Legyen sziget vagy szárazföld..

Utazási irodával akartok menni,akkor Grandtours es Apollon travelt ajánlom görög utakra:)

2015. márc. 5. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Montenegroban járt kettő barátom tavaly nyáron. Elmondásuk szerint nem volt piszkos se és lepukkant se. Ők Herceg Noviban voltak, de elmentek Budvába és bejárták a Kotori öblöt.Igaz, Montenegro legdrágább részei voltak ezek a helyek. Szívesen visszamennének. Csodálatos képeket készítettek.

(Állítólag az albán határ közeli részek piszkosak)

2015. márc. 5. 22:12
 4/6 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Bartól délre piszkosabb Montenegro, én voltam pár éve. De a strandok ott is tiszták, Ulcinjnál van egy több km-es homokos strand. A déli rész olcsóbb, az északi viszont szebb. A Kotori öböl gyönyörű, a Lovćen-re is érdemes felmenni, 1560 m-re fel lehet menni kocsival, onnan többszáz lépcső visz fel a Njegosi mauzóleumhoz, ahonnan szép a kilátás jó időben.

[link]

Budvát is érdemes megnézni. Bar-ban van egy többezer éves olajfa például. A Tara-kanyont is dicsérik, bár ott nem voltunk.

2015. márc. 6. 00:01
 5/6 anonim válasza:
Montenegrót én csak ajánlani tudom. Rendkívül sok látnivaló, korrekt árak, tiszta tenger. Legutóbb az albán határ mellett voltunk, a kezdeti félelmek alaptalannak bizonyultak,hiszen teljesen korrekt volt minden.
2015. márc. 16. 13:48
 6/6 anonim válasza:
Montenegró. Gyönyörű hely, egy nyaralás alatt nagy részét be lehet járni, legszebb a Kotori öböl, ahonnan Budva kb 1 órára van. Tudok jó, olcsó szállást, már többször voltam ott, ha érdekelt vagy akkor írj privát üzenetet.
2015. máj. 31. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!