Kevés nyelvtudással elutaznál látogatóba külföldihez?
Van egy levelezőtársam aki angol anyanyelvű és természetesen angolul írogatunk egymásnak mert ő nem tud magyarul.
Írta hogy meglátogathatnám a nyáron de eddig csak 1-2szer beszélgettünk kamerán keresztül és annyira nem ment jól, főleg hogy ő elég szégyenlős típus, alig beszél de azt írta hogy mindig ez van, kell idő mire feloldódik.
Másrészről chatben jobb mert van időm átgondolni azt hogy mit írok de tudom hogy ez nem nyelvtudás mert beszélni is tudni kell.
Ő eléggé hadar, legalábbis nekem úgy tűnik. Próbál lassan beszélni de van amikor elfeledkezik magáról.
Kiutaznál így olyanok közé ahol nincs senki aki tud magyarul és csak angolul lehet beszélni? Gyorsan bele lehet rázódni?
Életemben 1-2 mondatot váltottam egy külföldivel angolul. Sajnos errefelé csak öreg németek laknak. Nincs se angol, se ír, se kanadai vagy amerikai aki itt lakna felénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!