Milyen az a második magánútlevél?
nem ertem a szines berlini video hogy jon az utlevel kerdeshez? csak en nem latom az osszefuggest?
a masodik olyan mint az elso
vannak orszagok (nemtom Mo. ilyen-e, mert nem ott elek) ahol kerhetsz kettot. Pl. vannak bizonyos orszagokbol szarmazo pecsetek az egyik utlevelben, ami megakadalyozza, hogy masik bizonyos orszagokba beutazz, de pl. munkad miatt muszaj menni (fotos vagy a NetGeonak pl.) ilyenkor a masik utlevelet hasznalod, amiben nincs 'kompromittalo' pecset, erted?
egyebkent masodik maganutlevel az is ami nekem van, vagyis van egy magyar, meg van egy masik orszagbeli, mert kettos allampolgar vagyok, vagyis 2 maganutlevelem van es en dontom el, hogy melyik orszagokba melyikkel utazok, igaz te gondolom 2 magyar maganutlevelre voltal kivancsi de azert leirtam mert ide vag picit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!