Ryanair-nál foglaltam jegyet, de csak a második keresztevemet adtam meg?
Figyelt kérdés
Szóval mondjuk 'Kis Béla Leventének' hívnak, de én a 'Kis Leventét' adtam meg, az útlevelembe az egész nevem van, de az aláírásom is csak 'Kis Levente'. Lehet ebből gond, én nem is tudtam, hogy egyáltalán ennyire néznék azt a nevet, csak most olvasom, hogy mások 2betű elírásánál is már aggódnak, szóval most én is elkezdtem nagyon-nagyon aggódni. Ugye fel fognak engedni a repülőre? .:(2013. máj. 13. 18:29
1/9 anonim válasza:
Ha neked a születési vagyis a hivatalos neved ami szerepel a személyiben vagy útlevélben Kis Béla Levente, akkor bizony baj hogy csak Kis Leventét írtál. Ugyanis ez nem a te hivatalos neved ami szerepel az irataidon.
2/9 A kérdező kommentje:
De emiatt fel fognak engedni a repülőre?
2013. máj. 13. 18:57
3/9 anonim válasza:
Ha nem egyezik az útleveleddel a foglaláskor megadott név, az bizony gondot fog okozni.
4/9 anonim válasza:
Már bocsika de a Kis Bála Levente és a Kis Levente két különböző névnek felel meg. Mintha egy teljesen más névvel ellátott útlevéllel akarnál utazni mint ami a repülőjegyen szerepel. Ez gondot fog okozni.
Az nem okozott volna gondot, ha Kis Bála Levente helyet csak Kis Béla van..
5/9 anonim válasza:
Lehet belőle probléma, de egyátalán nem biztos, hogy lesz is. Sokan nem szokták megadni a második keresztnevüket és az nem szokott gond lenni, de itt annyiból más a szituáció, hogy te az elsőt nem adtad meg.
Ha biztosra akarsz menni, akkor telefonon hívd fel őket és módosítsd le.
6/9 anonim válasza:
Módosítani csak sok pénzért tudod, nem ajánlom. Nem lesz ezzel gond, ne aggódj!!
7/9 anonim válasza:
Ilyen esetben ingyen módosítják, csak az emelt díjas hívásért kell fizetni.
8/9 anonim válasza:
7es válaszra: 3 azaz három karakterig ingyenes, mert az csak elírásnak számít.
9/9 anonim válasza:
Nekünk ingyen módosították egy lemaradt második keresztnév miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!