Görögországba kb. mennyiből jönne ki az utiköltség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már többször jártunk férjemmel Görögországban,Sartin,és nagy vágyunk,hogy újra,immár a kislányunkkal együtt kilátogassunk. Eddig busszal utaztunk,de egy 2évessel ez szóba sem jöhet,így matad az autó. A kérdésem az lenne,hogy kb. mennyiből jöhet ki egy oda-visszaút pályadíjjal,üzemanyaggal együtt. Átlagos, 4-5l-es fogyasutású autónk van. Segítenétek?2016. jan. 16. 22:40
11/17 anonim válasza:
Változatlanul nem derült ki, hogy honnan indulnátok! London? Budapest? Miskolc? Balatonfüred? Prága? Valami közelebbit, hogy ki tudjam számolni, hogy kb 2400km alatt mennyit fogyaszt az autótok. Apropó! Milyen autó fogyaszt 4 litert százon?
12/17 A kérdező kommentje:
Változatlanul az a véleményem,kedves utolsó,hogy neked nagyon nincs rendben az életed,vagy túlságosan is unatkozol,hogy ismét visszatértél kötekedni. Sajnálom,hogy hianyban szenvedsz... Egyébként 4-5l-t írtam,ezek szerint olvasni se nagyon tudsz. Talán a felesleges idődet felhasználhatnád szövegértelmezés gyakorlására. Ja,és ha ennyire érdekel,Toyota Aurisunk van. És mielőtt az autónk fogyasztásába is belekötnél,édesapámé volt a kocsi,aki oktatásban használta,és valóban max 5l-t fogyasztott. De mindegy is,itt nem ez a lényeg,hanem az,hogy hihetetlen gusztustalan a viselkedésed. Ja,és gyerekes.
2016. febr. 17. 21:53
13/17 anonim válasza:
Te meg változatlanul ne írj semmi használhatót,csak csináld ezt a mű hisztit,mert itt nyilván mindenki csak neked akar beszólni......
Ezt a 4-5 literes (szerintem egyébként soha az életben nem produkált)fogyasztást meg nyugodtan elfelejtheted!Főleg pályán,csomagokkal meg 3 személlyel!
14/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de azt gondolom,hogy ilyen stílusú hozzászólások után nem csoda,hogy a kedvem is elment a konkrétumok kiírásától. Egyébként udőközben házvásárlás miatt letettünk az utazásról,ezért nem is töröm magam,hogy bármit is megírjak. A fogyasztásra pedig ne menjünk bele,230e km után csak van némi zapasztalat... De nyílván annyi eszem lenne,hogy ráhagyok 20-30e ft-ot a számolásnál,hogy ne érjen meglepetés. Nem kell lenézni az embert,és burkoltan lehülyézni. Elhihetitek,hogy nem az üzemanyag kiszámolása jelentette volna a problémát. Az,hogy milyen útvonalon mentünk volna,negintcsak kérdőjel volt a számunkra. Gondoltam esetleg kapok olyan választ,hogy "mi erre mentünk és kb x-ből megjártuk". Gondolom nem azért tért vissza a kedves kötekedő válaszoló,mert most hirtelen,így majd' 2hónap elteltével eszébejutott,hogy segíteni szeretne. Ezek után köszönöm,de nincs szükség segítségre... Sem beszólásra! És azt gondolom,nem én vagyok az,aki hisztizik...
2016. febr. 17. 23:14
15/17 anonim válasza:
11es vagyok eressz le kedves kérdező! Először válaszoltam csak, te ba sztál utána nézni, csak egyből elöntötte a sz ar az agyadat. Rengeteg helyen jártam Görögországban, jól ismerem az országot, az embereket, a szokásokat, szóval segíteni szerettem volna. Gondoltam adok egy pár tippet, tanácsot. De te azt hitted én már kötekedtem veled, pedig nem, csak rákérdeztem honnan akartok indulni, mert -ismételem magam- nem mindegy, hogy Prágából segítek e kiszámolni az útiköltséget vagy Szegedről. Ez világos amúgy? És a kocsitokkal sem kötekedtem, csak meglepődtem, hogy mi az az autó, ami 4-5 litert fogyaszt.
16/17 anonim válasza:
És most még egyszer az egyszerűség kedvéért: a 11es válaszom volt a kérdésben az első válaszom, de te még Steinbergnek és engem oltottál, holott, ha visszalapoztál volna a saját kérdésedben észrevehetted volna, hogy előtte is Steinberggel vitatkoztál, nem pedig velem.
17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Valóban így van,nem néztem utána,ezért bocsánatot kérek! Viszont nagyon úgy tűnt a megfogalmazásodból,hogy ismét egy kötekedőhöz van szerencsém. Ne haragudj,valóban most én hibáztam. Bár amint látod,a kedves említett válaszadó is becsatlakozott egy pár mondat erejéig. Köszönöm,hogy segíteni szerettél volna, de már nem aktuális a kérdésem!
2016. febr. 18. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!