Görögországba kb. mennyiből jönne ki az utiköltség?
A pályadíjakat itt nézd meg:
A fogyasztást én egy térkép + kilométer után számolnám ki.
Egy 2 évessel én nem indulnék el, történhet bármi (defekt az úton, idegen határőrök piszkoskodása).
Éppen most özönlik el a Balkánt a migránsok és enyhén szólva közöttük sem mindenki informatikus (lásd a kölni eseményeket). És éppen Görögországban torlódtak fel. Csitulni sem látszik az áradat, ott nyárára is katasztrofális lesz a helyzet.
Az autókázás helyett javasolnám az olcsóbb repülőutat. Foglalj szállást a booking.com címen és repülőjegyet a Trivago-n.
Tényleg ekkora nehézséget okoz beszorozni a 4-5litert az utazás várható hosszával/100?!?Majd ezt megszorozni az aktuális benzinárral!
Az autopalya dijat meg megtalalod a neten is....
Kedves kérdező!Tényleg ennyire nehéz rászánni 5 percet egy ilyen dologra?!Azt sem tudjuk honnan indulnál,milyen útvonalon akarsz menni stb stb....
Tipikus magyar mentalitás:intézze már más el az én dolgomat A-tól Z-ig,mindenre kiterjedően,termeszetesen ingyen!
Mi 2 evessel siman mentünk busszal.Nem volt problema.
Autóval dragabb lett volna...
(Mellékesen irom hogy Sartinal vagy szebb es jobban gyereknek való partok,Sartin gyakran tud nagy hullámok lenni).Persze ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!