Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Görögországba kb. mennyiből...

Görögországba kb. mennyiből jönne ki az utiköltség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már többször jártunk férjemmel Görögországban,Sartin,és nagy vágyunk,hogy újra,immár a kislányunkkal együtt kilátogassunk. Eddig busszal utaztunk,de egy 2évessel ez szóba sem jöhet,így matad az autó. A kérdésem az lenne,hogy kb. mennyiből jöhet ki egy oda-visszaút pályadíjjal,üzemanyaggal együtt. Átlagos, 4-5l-es fogyasutású autónk van. Segítenétek?
2016. jan. 16. 22:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A pályadíjakat itt nézd meg:

[link]

A fogyasztást én egy térkép + kilométer után számolnám ki.

Egy 2 évessel én nem indulnék el, történhet bármi (defekt az úton, idegen határőrök piszkoskodása).

Éppen most özönlik el a Balkánt a migránsok és enyhén szólva közöttük sem mindenki informatikus (lásd a kölni eseményeket). És éppen Görögországban torlódtak fel. Csitulni sem látszik az áradat, ott nyárára is katasztrofális lesz a helyzet.

Az autókázás helyett javasolnám az olcsóbb repülőutat. Foglalj szállást a booking.com címen és repülőjegyet a Trivago-n.

2016. jan. 16. 23:34
 2/17 anonim ***** válasza:
58%

Tényleg ekkora nehézséget okoz beszorozni a 4-5litert az utazás várható hosszával/100?!?Majd ezt megszorozni az aktuális benzinárral!

Az autopalya dijat meg megtalalod a neten is....

2016. jan. 16. 23:36
 3/17 anonim ***** válasza:
ez úgy 1200 km, ennyiszer 4 vagy 5 és ennyiszer a benzin ára (nem vagyok képben). én inkább mennék repülővel, de az Athénon keresztül megy Thesszalonikibe és onnan még vagy 200 km, szóval valamivel drágább... ragaszkodsz Sartihoz? vannak könnyebben elérhető részei is.
2016. jan. 17. 00:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Viamichelin.com -on szoktam autópálya díjatat, távolságot, benzint kalkulálni.
2016. jan. 17. 08:14
 5/17 A kérdező kommentje:
Kedves 2.válaszoló! Tényleg ennyire nehéz lenne nem beszólni,ha valami nem tetszik? Bocsánat,hogy mertem kérdezni. Nem vagyok hülye,de nyílván picit egyszerűbb rákérdezni olyantól,aki már megtette ezt az utat,mint magamtól keresgélni,számolgatni. Tipikus magyar mentalitás: segítőkészség egyenlő a nullával!
2016. jan. 17. 10:16
 6/17 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válaszokat! Nem idén szeretnénk menni,csak kíváncsi voltam,hogy kb. mennyiből jöhetne ki az utiköltség. Mire kijutunk,talán normalizálódik ez a migráns helyzet is.
2016. jan. 17. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező!Tényleg ennyire nehéz rászánni 5 percet egy ilyen dologra?!Azt sem tudjuk honnan indulnál,milyen útvonalon akarsz menni stb stb....

Tipikus magyar mentalitás:intézze már más el az én dolgomat A-tól Z-ig,mindenre kiterjedően,termeszetesen ingyen!

2016. jan. 17. 10:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem,hogy itt kár kérdezni bármit is,mert sok ember itt éli ki a kötekedési hajlamát. Én itt befejeztem,aki normálisan válaszolt,annak nagyon köszönöm! A kedves unatkozó,kötekedőnek pedig elnézését kérem,hogy felmertem tenni egy ártalmatlan kérdést! Ja,és nem azt vártam el,hogy más számolgasson helyettem,hanem, hogy aki esetleg már megtette ezt az utat,megossza velem a tapasztalatait. További szép napot kívánok!
2016. jan. 17. 12:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Érdekes,hogy amíg nem kezdtél el itt kommentelni,meg míg le nem pontoztad a válaszomat addig az 100%-ig hasznos volt....ehhez nincs is mit hozzáfűznöm!További szép életet!
2016. jan. 17. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:

Mi 2 evessel siman mentünk busszal.Nem volt problema.

Autóval dragabb lett volna...

(Mellékesen irom hogy Sartinal vagy szebb es jobban gyereknek való partok,Sartin gyakran tud nagy hullámok lenni).Persze ti dolgotok.

2016. jan. 22. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!