Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lányok, Nők, ezt hogyan...

Lányok, Nők, ezt hogyan oldhatnám meg nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

Most kell döntenem a napokban egy fél év múlva esedékes elutazás időpontjáról. Nah most ennyire előre fogalmam sincs, hogy kb. mikor fog megjönni... Dönteni viszont kell. A baj az, hogy egy túrázós nyaralásról lenne szó és hogyan fogom megoldani, ha pont akkor jön meg?Egyszer már nagyon megszívtam emiatt, 1 hétből 3 napot ültem a szálláson, míg a többiek mentek élvezni a nyaralást. Nagyon rosszul szoktam lenni, mikor megvan, és néha van olyan, hogy cserélek betétet, mire elérek a nappaliba, már mehetek is vissza a mosdóba... Ezt egy túra alatt nem tudnám megoldani és seperc alatt gáz helyzetbe kerülnék, ráadásul mennyire kényelmetlen már, ha folyton azon kattog az agyam, hogy muszáj mosdóba mennem...:S

Tampon nálam nem játszik. Gyógyszert sem szedek, hogy esetleg tudjam tolni pár nappal. Ha viszont ott megjön, meg akár előtte 1 nappal, akkor nagy gázban leszek.

Ti mit tennétek? Annyira rossz, hogy emiatt kell aggódnom, mikor épp nyaralást tervezek.:S

2016. jan. 10. 10:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
A tampon sokkal kényelmesebb, cseréhez vihetsz nedves törlőkendőt. Ha nagyon zavar, nődoki ír fel Norcolut-ot, és el lehet tolni a menstruációt, csak időben kezdd el szedni.(Nekem az esküvőmön jött volna meg, így muszáj volt.)
2016. febr. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!