Lányok, Nők, ezt hogyan oldhatnám meg nyaralás alatt?
Most kell döntenem a napokban egy fél év múlva esedékes elutazás időpontjáról. Nah most ennyire előre fogalmam sincs, hogy kb. mikor fog megjönni... Dönteni viszont kell. A baj az, hogy egy túrázós nyaralásról lenne szó és hogyan fogom megoldani, ha pont akkor jön meg?Egyszer már nagyon megszívtam emiatt, 1 hétből 3 napot ültem a szálláson, míg a többiek mentek élvezni a nyaralást. Nagyon rosszul szoktam lenni, mikor megvan, és néha van olyan, hogy cserélek betétet, mire elérek a nappaliba, már mehetek is vissza a mosdóba... Ezt egy túra alatt nem tudnám megoldani és seperc alatt gáz helyzetbe kerülnék, ráadásul mennyire kényelmetlen már, ha folyton azon kattog az agyam, hogy muszáj mosdóba mennem...:S
Tampon nálam nem játszik. Gyógyszert sem szedek, hogy esetleg tudjam tolni pár nappal. Ha viszont ott megjön, meg akár előtte 1 nappal, akkor nagy gázban leszek.
Ti mit tennétek? Annyira rossz, hogy emiatt kell aggódnom, mikor épp nyaralást tervezek.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!