Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Lányok, Nők, ezt hogyan...

Lányok, Nők, ezt hogyan oldhatnám meg nyaralás alatt?

Figyelt kérdés

Most kell döntenem a napokban egy fél év múlva esedékes elutazás időpontjáról. Nah most ennyire előre fogalmam sincs, hogy kb. mikor fog megjönni... Dönteni viszont kell. A baj az, hogy egy túrázós nyaralásról lenne szó és hogyan fogom megoldani, ha pont akkor jön meg?Egyszer már nagyon megszívtam emiatt, 1 hétből 3 napot ültem a szálláson, míg a többiek mentek élvezni a nyaralást. Nagyon rosszul szoktam lenni, mikor megvan, és néha van olyan, hogy cserélek betétet, mire elérek a nappaliba, már mehetek is vissza a mosdóba... Ezt egy túra alatt nem tudnám megoldani és seperc alatt gáz helyzetbe kerülnék, ráadásul mennyire kényelmetlen már, ha folyton azon kattog az agyam, hogy muszáj mosdóba mennem...:S

Tampon nálam nem játszik. Gyógyszert sem szedek, hogy esetleg tudjam tolni pár nappal. Ha viszont ott megjön, meg akár előtte 1 nappal, akkor nagy gázban leszek.

Ti mit tennétek? Annyira rossz, hogy emiatt kell aggódnom, mikor épp nyaralást tervezek.:S

2016. jan. 10. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A tampon miért kizáró ok? Az rengeteget segít, jóval kényelmesebb ilyenkor.

Szerintem biztos tipp erre nincs ha nem tudod kiszámolni, (érthető, hogy ennyivel korában ez még nehézkes), akkor a, vagy lemondasz az ilyen nyaralásokról, b, vársz, hogy akkor foglalj amikor már könnyebb kiszámolni, c, megtanulsz együtt élni a dologgal, nőgyógyász segíthet ha komoly fájdalmaid vannak a tampon használatra is felkészülhetsz.

2016. jan. 10. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el nőgyógyászhoz. Talán tud ajánlani valamit. Én megértelek, én is undorodok a tampontól, sosem tudtam megszokni. Ráadásul arra is fel kell készülni, hogy aki érzékenyebb, annak soron kívül, az ilyen aktívabb nyaralás közben is képes megjönni, főleg ha pár nap múlva egyébként is esedékes lenne.
2016. jan. 10. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Tampont en sem tudom miert ajanljgatjak allandoan mint valami szent gral megoldast :D. Undorito es egeszsegtelen. En a helyedben ha ekkora a fajdalom es problema egyreszt mar elmentem volna dokihoz mert akar verszegenyseget is okozhat ilyen szintu verzes, masreszt pedig elkezdenek addig tablettat szedni a kenyelem miatt.
2016. jan. 10. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia, szabad kérdezni, miért zárod ki a tampont? Én mióta elkezdtem használni, nem tudok visszaszokni a betéthez, ég és föld a különbség, ha rendszeresen tudja cserélni az ember, akkor nincs vele semmi probléma.

Elhiszem, hogy ez nagy problmát okoz, ha erős fájdalmaid vannak, mindenképp keress valami görcsoldót, ami neked használ. Akiket kérdeztem, mindenki a nospa-t dicsőítette, viszont nálam kalap sz*rt nem ért, ugyanúgy görcsölt tőle a hasam. De ha megtalálod a neked jót, akkor az megváltás lesz. :) Dokinál, gyógyszertárban készségesen segítenek neked ha ilyen problémád van.

Egyébként erős vérzés esetén, ami ritka, én szoktam használni tampon+betét kombót. Ezt neked kell eldönteni, viszont ha biztosan meg akarod úszni a nyaralás alatt a vérzést, akkor a tabi az egyetlen megoldás.

2016. jan. 10. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy tamponcserénél nyilván problémás, ha nem tudsz kezet mosni, akkor marad a betét. Emiatt pedig én erdőben biztos hogy nem zavartatnám magam, elbújnék egy bokor mögé, a használt betétet pedig egy zacsiba tenném, aztán ahol kukát látok, kidobnám. Intim törlőkendő jó, ha van nálad.

Mindenesetre ne hagyd, hogy ez tönkre tegye a tervezett nyaralást, valamit biztosan lehet tenni. :)

2016. jan. 10. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:
5-re: vannak ma már mindenféle útközben használható fertőtlenítő kézmosók, amikhez víz se kell. Alternatív megoldásként egyszer használatos gumikesztyű.
2016. jan. 10. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom miért vagytok a tampon ellen...engem a betéttol ver ki a viz..ahh. pár orán át ott van a lábad kozt, iszonyat budos is..ráadásul, ha gyakran mész pisilni attol ugye még nem cserélgeted a betétet, mondjuk napi 10 szer... és a tudat, hogy egy tocsában ulsz..

applikátoros tampon, kézfertotlenito. nagyjábol ennyi. és bármelyik bokorban megoldhatod.

2016. jan. 10. 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Bár en még nem használtam soha, de a citrom evese késlelteti a menstruaciot, egyesek szerint tuti módszer. Olvass utána.
2016. jan. 10. 22:23
 9/11 anonim ***** válasza:
A citrom urbán-legenda semmi alapja nincs.
2016. jan. 11. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:

A tampon tényleg jó szerintem. Ha berakod, olyan érzés, mintha nem is menstruálnál.

Ha erdőben vagytok, akkor ott a fák között el lehet bújni és kicserélni a betétet, tampont. Tényleg nem a legkényelmesebb így, de azért meg lehet oldani.

2016. jan. 16. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!