Hogyan juthatnék ki Spanyolországba/Olaszországba?
Nemrég kezdtem el tnaulni a spanyol nyelvet, és azt tanácsolta a korrepetáló tanárom ha tehetem menjek ki egy kisidőre mert sokkal hamarabb és jobban megtnaulom a nyelvet..
Már amugy is nagyon régóta gondolkozok ezen, a barátom is társ lenne ebben mert unja az itteni sz..rt és szívesen elmenne vmelyik orzágba ha lenne nyelvtudása.
Én meg szeretnék vmi ujat kipróbálni és mivel tnaulom a nyelvet miért ne..
Csak nem tudom hogyan találhatok vagy helyezkedhetek el odakint, mert már nem sulizok, így a rotary vagy főiskolás csere program sajnos kilőve mint lehetőség ..
Kijutni lehet úgy ahogy az első írta. Én mondjuk a repülőt ajánlanám, mert gyors.
Munkát találni már nem lesz olyan könnyű, mivel mindkét országban komoly munkanélküliség van. Gondolom nézel/ olvasol híreket..
400 Euro/hó alatt nem igazán fogtok tudni lakást bérelni Spanyolországban és kint is az a divat járja, hogy minimum 2-3 havi kauciót kérnek. Tehát, ha nincs legalább 1500 eurotok, akkor inkább ne is induljatok útnak - különösképpen ne úgy, hogy még nem is beszéled a nyelvet.
Bár nem teljesen derült ki a kérdésedből, hogy most csak turistaként vagy dolgozni akartok kimenni:
"ha tehetem menjek ki egy kisidőre "
"Csak nem tudom hogyan találhatok vagy helyezkedhetek el odakint,"
Első körben inkább turistaként menjetek ki 2-3 hétre - hidd el, az sem lesz kevés anyagilag.
Olaszország még drágább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!