Ti hova szeretnétek eljutni életetekben legalább egyszer?
Figyelt kérdés
nem baj ha több is van :)2015. dec. 30. 22:36
1/21 anonim válasza:
Én 3 helyre szeretnék eljutni
1. Mexico
2. Cuba
3. Vietnam
A Vietnam úgy néz ki , hogy valóra válik..
3/21 anonim válasza:
Én egy másik bolygóra és szíriába.
4/21 anonim válasza:
Isztambulba és a nemzetközi űrállomásra.
5/21 anonim válasza:
Japán , Ausztrália , Spanyolország, USA :)
6/21 anonim válasza:
Vissza Indonéziába, Kínába, Nepálba, Indiába. Továbbá Etiópiába, Namíbiába, Bolíviába, Venezuelába, Guatemalába, Mexikóba és még egy csomó harmadik világbeli országba.
7/21 anonim válasza:
Canada
Japán
Fülöp-Szigetek
Norvégia
Kína
Vietnam
India
Malaysia
Új-Zéland
USA-ban nagyon sok államba, még csak Californiához, és Nevadához volt szerencsém.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
8/21 anonim válasza:
Nekem abszolút Ausztrália álmaim desztinációja. :) És meg is fogom valósítani, ha törik, ha szakad. :D
9/21 A kérdező kommentje:
remélem mindenki eljut ahová szeretne :)
2015. dec. 31. 14:08
10/21 anonim válasza:
Nekem négy állomás volt a bakancslistán: Japán, Seychelles, Patagónia, Új-Zéland meg Bhután.
Japánt tavaly kilőttem, idén meglesz Seychelles, és úgy néz ki jövőre össze fog jönni Patagónia. Új_zélandot meg Bhutánt majd még meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!