Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova érdemes kiköltözni?

Hova érdemes kiköltözni?

Figyelt kérdés
Nem most azonnal ezáltal bármilyen nyelv megtanulható. Annyi lenne a kérdésem hogy Anglián kívűl hova érdemes még költözni ahol jó a megélhetés és nincs nagy munkanélküliség ?
2015. dec. 30. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Dél_Amerika kezd egyre inkább egy paradicsom lenni így európai szemmel. munkanélküliség nem igen van (na jó, kivéve persze néhány szutyok-országot, de nem oda kell menni), és az utóbbi időben rengeteget fejlődtek. Pl Bogotában teljesen eldobtam magam, olyan világváros és olyan fejlettséggel h bizony szívesen laknék ott is akár. munkanélküliséget annyira nem ismerik, de persze szegény negyedek mindenhol vannak, ez tény, csak ehhez nem kell kimenni, ezt nálunk is megtalálod sokkal durvább formában.

az európai országok iszonyatosan megteltek már és egyre nagyobb az utálat a külföldiekkel szemben. még ott van Kanada ami nagyon aranyos hely és szeretik is a külföldieket, de oda meg elég nehéz bejutni.

azért az a nyelvmegtanulós dolog nem olyan karikacsapásszerű ám, de oké, sok szerencsét.

2015. dec. 30. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is D Amerikát javasolnám és a spanyol nagyon könnyű nyelv, akár egyedül is megtanulható. Európa egyre szarabb és élhetetlenebb. Én ahova még szívesen mennék az Ázsia, de azokat a nyelveket megtanulni nekem lehetetlen.
2015. dec. 30. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!