Melyik országba érdemes menni ha a kiköltözni szeretnék? (Dánia, Norvégia, Svédország) Előnyök és hátrányok érdekelnek. Esetleg tapasztalatok ott élőktől.
norvégia
magas fizetés, erős szociális háló, nyugalom
Mindhárom ország jó választás lehet, de ez egyéni kérdés, hogy te melyikben éreznéd a legjobban magad.
Bármelyikben jó életszínvonalon, tisztességesen meg tudsz élni a fizetésből.
Én Dániában 1 évet éltem, jelenleg Norvégiában élek 1 éve.
Dániában alacsonyabb a fizetés és magasabbak az adók, viszont jóval olcsóbb mint Norvégia. Az időjárás kellemesebb.
Az érdemes alatt mit értesz? Mert ez így nem konkrét kérdés. Bár biztos megvan az oka annak hogy ezek az országok érdekelnek. Ráadásul az sem mindegy hogy melyik városra gondoltál. Nekem Svédo. a kedvencem, de mivel te más személyiség vagy ezért neked lehet hogy más fog bejönni.
Én Dániát nem választanám, mert nem fogott meg és nem az én világom, ennek ellenére lehet hogy neked pont az jönne be. Szóval ez csak tőled függ. pl hogy konkrétabb kérdést tegyél fel magadnak. Az biztos hogy Svédországban nyugodt a légkör még a nagyvárosokban is, nekem öröm ott lenni. Továbbtanulás szempontjából érdekel? Mert tényleg nem mindegy hogy most azonnal akarsz kimenni dolgozni, vagy továbbtanulni, vagy csak a távoli jövőben tervezed. Sztem ilyen általános kérdést nem is érdemes feltenned, mert ha egy ország tényleg vonzani fog akkor azt érezni fogod, ez olyan dolog amit nem érdemes másokra hallgatva csinálni. Mindenkinek van szubjektív véleménye az országokról, de hogy neked mi lesz jó az csak tőled függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!