Los Angelesnek milyen részei, körzetei, negyedei vannak?
Miert irsz olyasmirol, amit nem ismersz?
... aki nem tudja, az tanitja...?
Gugli a baratod: [link]
Vigyazz: Santa Monica es Culver City es meg sok egyeb hely NEM Los Angeles resze.
Igazából nagyjából tisztában vagyok vele, csak azért érdekel, hogy bizts legyek abban, hogy nem tévedtem.
Köszi a linket!
itt vannak a keruletei:
En ugy szoktam az ismiknek elmagyarazni, hogy attol fugg mit irsz a boritekra cimzesnel.
Pl. ha Hollywoodban laksz, az csak egy kerulete LA-nek, igy a boritekra tovabbra is Los Angeles, CA fog kerulni es nem Hollywood, CA.
Elozo jol irta, annak ellenere hogy Los Angeles kozvetlen kozeleben vannak, Santa Monica, Culver City, Beverly Hills mind kulonallo varosok, sajat rendorseggel, birosaggal, stb, es ezeknel ezt irod a boritekra is, Santa Monica, CA 90405 (az uccso 5 szam az iranyitoszam).
A kavart a fejekben az okozza, hogy van egy olyan hogy Los Angeles Megye! Santa Monica pl. Los Angeles Megyeben van de nem Los Angeles varos resze.
Los Angeles Megye szekhelye termeszetesen LA, de Californiaban nagyon sok megye van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!