Akik gyakran járjátok hónapokon/éveken át a világot rendkívül ritkán hazalátogatva és nem többedmagatokkal utazgattok, hogy bírjátok a gyakori magányt/egyedüllétet?
Hiába a napfényes India, a riviéra homokja, az Argentin pampák, vagy Új-Zéland zöldje, még ha hébe-hóba nagy ritkán elvétve találkoznátok is olyanokkal, akikkel ideig-óráig elbeszélgettek, esetleg valameddig együtt utazgattok, szerintem "hátizsákosként" (tehát a glóbuszt megélve, és nem nevetséges puccos hermetikus "kirakatból" bambán bámulva) elég elmagányosító lehet - a temérdek élmény ellenére...
Meg aztán ott a hátrahagyott család/rokonság és a cimborák. Ha nincs utazótárs feleség/barátnő, akkor marad a fentebb említett magányos út és a hátrahagyott anyuka/apuka/testvér/barát...
Ti ott, ezer és ezer mérföldekre, ő, vagy ők pedig idehaza szintén egyedül...
Én nem tudom milyen álomvilágban mozogsz az ábrándos mimóza,hiperérzékeny lelkeddel,de itt most nagyon eltévedtél!!!
Kaptál normális választ a kérdésedre(nem is egyet),de aztán ha jól emlékszem te vagy az aki elkezdett itt okoskodni,meg írkálni a sztereotípiákat,mindezt úgy,hogy valószínüleg sosem csináltál még ilyet,éa fogalmad sincs hogy megy ez!
A 7-es is írt egy korrekt választ,azt akkor ott is magyarázol!Már tényleg csak azt nem értem ezek után,hogy ha te ennyire ügyes-okos vagy,meg annyira képben vagy,akkor minek jöttel ide kérdezni?!?!
Kedves kerdezo neked valami sulyos problemad lehet.
Gondoltam valszolok, de igy vegigolvasva mar nincs kedvem segiteni.
Nem tudom mire szamitasz, felteszel egy kerdest pontatlanul, ossze vissza beszelsz, a normalis hangnemu korrekt valaszokat is leugatod. Ilyen mentalitassal plane nem lesz utitarsad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!