Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Akik gyakran járjátok hónapoko...

Akik gyakran járjátok hónapokon/éveken át a világot rendkívül ritkán hazalátogatva és nem többedmagatokkal utazgattok, hogy bírjátok a gyakori magányt/egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Hiába a napfényes India, a riviéra homokja, az Argentin pampák, vagy Új-Zéland zöldje, még ha hébe-hóba nagy ritkán elvétve találkoznátok is olyanokkal, akikkel ideig-óráig elbeszélgettek, esetleg valameddig együtt utazgattok, szerintem "hátizsákosként" (tehát a glóbuszt megélve, és nem nevetséges puccos hermetikus "kirakatból" bambán bámulva) elég elmagányosító lehet - a temérdek élmény ellenére...

Meg aztán ott a hátrahagyott család/rokonság és a cimborák. Ha nincs utazótárs feleség/barátnő, akkor marad a fentebb említett magányos út és a hátrahagyott anyuka/apuka/testvér/barát...

Ti ott, ezer és ezer mérföldekre, ő, vagy ők pedig idehaza szintén egyedül...

2015. dec. 12. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

Én nem tudom milyen álomvilágban mozogsz az ábrándos mimóza,hiperérzékeny lelkeddel,de itt most nagyon eltévedtél!!!

Kaptál normális választ a kérdésedre(nem is egyet),de aztán ha jól emlékszem te vagy az aki elkezdett itt okoskodni,meg írkálni a sztereotípiákat,mindezt úgy,hogy valószínüleg sosem csináltál még ilyet,éa fogalmad sincs hogy megy ez!

A 7-es is írt egy korrekt választ,azt akkor ott is magyarázol!Már tényleg csak azt nem értem ezek után,hogy ha te ennyire ügyes-okos vagy,meg annyira képben vagy,akkor minek jöttel ide kérdezni?!?!

2015. dec. 14. 10:25
 12/12 anonim válasza:
66%

Kedves kerdezo neked valami sulyos problemad lehet.

Gondoltam valszolok, de igy vegigolvasva mar nincs kedvem segiteni.

Nem tudom mire szamitasz, felteszel egy kerdest pontatlanul, ossze vissza beszelsz, a normalis hangnemu korrekt valaszokat is leugatod. Ilyen mentalitassal plane nem lesz utitarsad.

2015. dec. 14. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!