Hosszú buszos útra, ahol nincs vécé a buszon (vagy van, de elég "balkáni") és csak ritkán van megállás, pisilés céljából érdemes lenne felnőtt pelenkát felvenni?
A helyzet az, hogy ha pl. délnek veszitek az irányt, akkor a megállók során sem biztos, hogy igényesebb WC-vel fogsz találkozni, (van olyan, hogy csak 1 lyuk van a földön - szó szerint- és abba kell beletalálni, és még fizetni is kell érte!- persze lehet, hogy kifogtok valami benzinkutat, de ott sem lesz sokkal jobb a helyzet, mert ilyenkor az egész busz bevonul, - ezek után gondolhatod, hogy fog kinézni az is-, és mire sorra kerülnél, már menned is kell vissza, nehogy otthagyjanak :)
De egyébként vannak ilyen jellegű problémáid? Mármint vizeletvisszatartási?
Annyit mondhatok, hogy ne igyál sokat az úton, mindig csak 1-1 kortyot, ha már szomjas vagy! Akkor talán nem lesz semmi gond...
"De egyébként vannak ilyen jellegű problémáid? Mármint vizeletvisszatartási?"
Nincsen, csak gondoltam jobb belepisilni egy pelenkába, mint feszengve tartogatni a pisit órákon át.
hinnye, b@szod, hány éves vagy?
sokan már 4-5 évesen tudnak szólni, ha ki kell menniük, többek közt, mert nem túl kellemes a pisiszag...
pedig jogos a kérdés
igenis ferdén néznek az emberre ha egy egész buszt megállít, ha kis/nagy dolga van.
Én nem mennék olyan busszal hosszabb útra ahol nincs WC.
hát én nemtom, hogy be tudnék-e direkt pisilni, ha lenne rajtam pelenka...
egyszer próbáltam a tengerbe pisilni, csak ki akartam próbálni, hogy milyen jó mélyre bementem, ahol már nem volt senki, de nem ment a pisilés:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!