Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyuk ra az anyukajat...

MarlboroX kérdése:

Hogyan vegyuk ra az anyukajat hogy elengedje?

Figyelt kérdés
jovo nyaron kitalaltuk a csaladdal hogy elmegyunk a route 66 re...3 felnottel megyek plusz en es arra gondoltam elhoznank a legjobb haverom aki mar a testverem...de az anyukaja valamiert nem engedi el 3 hetre..elontezheto a penz is meg minden csak nem engedi el...valakinek valamilyen otlete van hogy hogyan tudnank ravenni hogy elengedjek velunk...kerlek gyorsan nagyon fontos lenne hogy eljojjon:(
2015. nov. 17. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem véletlen nem engedi el három hétre. Az írásod alapján 14-15 évesek vagytok maximum.
2015. nov. 17. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

"Jövő nyáron kitaláltuk..." jövő idő után múlt idő...?

"elhoznank a legjobb haverom aki mar a testverem" Ha a testvéred, akkor miért nem tud elmenni Veletek?

"kerlek gyorsan nagyon fontos lenne hogy eljojjon"

ha jövő nyáron mentek, akkor miért kell gyorsan válaszolni?

Csak én nem értem ezeket?

2015. nov. 17. 22:22
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 mondjuk repulojegy ara miatt ?!?!
2015. nov. 18. 07:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos kellemetlen az anyjának, hogy ennyi pénzt kiadtok érte. Gondolom o nem teheti meg, ez azért kellemetlen lehet. Végül is nemcsak a Balatonra vinnének. Ez esetben nem biztos hogy van megoldás, mert nem biztos hogy csak azért nem engedi, mert félti.
2015. nov. 18. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!