Érdekelne, hogy ki milyen messze járt az otthonától a saját autójával? Tudok olyan hölgyről, aki az ország keleti részéből autózott el Marokkóba egy Volkswagen Poloval. Milyen messze lehet eljutni autóval Magyarországról?
2015. szept. 25. 17:44
2/17 anonim válasza:
Mi majdnem minden ősszel lemegyünk a francia riviérára autóval.
2015. szept. 25. 17:54
3/17 anonim válasza:
Számomra az autó versenyképtelen eszköz.
Rövid távon, és napi használatban azért, mert ott a közösségi közlekedés, hosszabb távon pedig azért, mert ép ésszel fel nem foghatom, minek indul neki valaki sok ezer kilométernek kocsival, miközben néhány tíz euróból repülővel is ott lehet.
2015. szept. 25. 18:20
4/17 anonim válasza:
> Milyen messze lehet eljutni autóval Magyarországról?
Értelemszerűen ahová van úthálózat, vagy komp, oda el lehet jutni. Minden csak pénz kérdése.
Nekem személy szerint Svédország volt a legtávolabbi.
2015. szept. 25. 18:23
5/17 anonim válasza:
Még csak 2 éve van jogosítványom, nekem Olaszország a legtávolabbi pont.
2015. szept. 25. 18:48
6/17 A kérdező kommentje:
Svédországban pontosabban melyik város?
2015. szept. 25. 20:20
7/17 anonim válasza:
Kétszer is voltam Franciaországban, mindkétszer Chamonix-ban. Először 2009-ben, egy 4500 km-es Alpok-körút keretében, tavaly pedig Albertville-ig is elmerészkedtem. Délen a Montenegró-Albánia-Macedónia-Bulgária útvonalon voltam egy 3000 km-es balkáni körúton. Gondolkoztam Spanyolországon is, de oda inkább repülővel mentem, és ott béreltem kocsit.
2015. szept. 25. 20:53
8/17 anonim válasza:
Rendszeresen járok vele Németországba.
2015. szept. 25. 20:53
9/17 anonim válasza:
#2 vagyok, #3-nak
Ha négyen vagytok, akkor nem feltétlenül olcsóbb a repülő. Ráadásul Nizzába csak most lett fapados, eddig átszállással lehetett vagyonokért lejutni Párizson keresztül. Meg az ugye letesz a reptéren, és onnantól kezdve megint csak közlekedni kell valahogy. Szeretünk sok mindent megnézni, sok helyre kirándulni. Autóval vagy a legszabadabb. Ennek ellenére repülni is sokszor szoktunk. Mindig kikalkuláljuk, melyik a legelőnyösebb.
2015. szept. 25. 20:54
10/17 JulesTS válasza:
1000...1500km
A legnagyobb teljesítmény egy tuning 120-as Skodával Róma volt (2X1400km).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!