Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Au Pair munka. Igaz lenne?

Au Pair munka. Igaz lenne?

Figyelt kérdés
Láttam a facebookon egy hirdetést erről az Au Pair programról, beszéltem is egy illetékessel aki tájékoztatott a dolgokról. Viszont a szüleim azt mondják ne bízzak az ilyenekben. Esetleg valaki, akinek van valami tapasztalata ?

2015. szept. 10. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Melyik oldal kiscsillag?

SOK a kamu,de sok a valós is. A legálisak kérnek valami tanfolyamot vagy képzettséget is ám.

2015. szept. 10. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

itt az oldal. jogsi az elvárás, meg 200óra amit gyerekekkel kell tölteni. tehát óvoda vagy bölcsis munka. meg ugye nyelvtudás attól függően melyik országba akarok utazni.

2015. szept. 10. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:

[link] hat a ceg az valodi. Hogy bannak a csaladokkal es az au pair-ekkel az mas kerdes:

> their fee is $7,800 and they match 14,000 Au Pairs each year.

> They throw a "conflicting" au pair from family to family like a little slave [...] EF does baaaad screening of host families.

2015. szept. 11. 06:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Legjobb az hogy $500 dollarral hozzajarulnak egyetemi tanulasodhoz. Hat nezd meg a neten mennyibe kerul legolcsobb tanfolyam legocskabb egyetemen.
2015. szept. 11. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

:D első...

Az au pair programnak pontosan az a lényege, hogy nem szükséges hozzá papír/szakma/diploma.

Ez egy program fiataloknak, diákoknak nyelvtanulás céljából. Kalandoroknak, akik betekintést akarnak nyerni az amerikai életbe.

Az au pairnek csak egy középszintű végzettségre, és jogosítványra van szüksége.

Vannak cégek, akik több típusú au pair programot indítanak. Van az educare, azoknak akik többet akarnak suliba járni.

És van egy "deluxe" extraordinaire program, ahova azok jelentkezhetnek akiknek képesítésük van, vagy már voltak au pairek, így ők több zsebpénzt kapnak.

Nyilván cégenként eltérő. Ez az APIA-nál van.

Több cégnél pedig csak a sima au pair közvetítés van. Érettségi+jogsi. ENNYI.

Millió AP bejegyzés alatt ott a kommentem, én szakadatlanul mindenkinek legalább 5-6 éve az APIA közvetítőcéget ajánlom. Elolvastam több tucat blogot, amelyet olyanok írtak akik az apia-val mentek ki. Nyilvánvalóan tudok kudarcos végkimenetelről, de az már az indulástól kudarcra volt ítélve.

Szerintem az APIA a legkorrektebb, legrégebb óta működő, legkoordináltabb cége a témának.

Már a cultural care-ről is olvastam blogot, de talán csak kettőt. És abból az egyik szinte sikersztori, a másik pedig elég kudarcos volt.

Én ajánlom, hogy keress blogokat. Olvasd el őket. És vond le a következtetéseket. gondolom még suliba jársz. Úgy is várat magára a kérdés még 1-2 évet. :)

2015. dec. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!