Hogy jön árvaellátásnál az utazási kedvezmény? évente?
Figyelt kérdés
mert sok helyen olvastam h évente de én idén már kettőt kaptam januárban lettem bejelntve az árvaellátásra mert januárban halt meg apukám és azóta kaptam kettőt is ebben az évben és az első az idén márc végén jár le a másik utóbbi meg jövőre márc végén...akkor többet elvileg nem kapok nem? nappalis diák vok2010. márc. 11. 15:52
1/3 A kérdező kommentje:
ja és tényleg ugy van hogy ha elfogy a 90%os akkor lehet ugyis h 2 50%ost pecsételnek egyszerre és akkor az 90%osnak felel meg???
2010. márc. 11. 15:53
2/3 anonim 

válasza:

Azért adtak kettőt,mert az egyik március 3l.-ig érvényes,a másik pedig ápr.1-től a következő év márc.3l-ig szól.Előszőr a most lejárót használd el,majd áprilistól a másodikat.Van rajta 2 db.90-%-s is,de kettő50%-os lehet egy 90-s is,ha valaki azt akarja.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. márc. 11. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!