18 évesen külföld. Belevágjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most érettségiztem le és nem igazán találom a helyemet, a továbbtanulás miatt sem, mert egyetemre nem vettek fel így okj-s képzést csinálnék ha itthon maradnék, és lássuk be azt bármikor csinálhatok.
Feljött a lehetőség kb. 1 hónapja hogy kiköltözzek külföldre a páromhoz és a szüleihez. Mivel nyelvtudásom nincs (holland) ezért a nyelvet tanulnám és mellette dolgoznék. Ha tetszik kint akkor ott tanulnék tovább ha már tudom a nyelvet.
Jó lehetőségnek tartom bár több félelmem is van. Ilyen fiatalon itt hagyni a szüleimet, a többi családtagomat, a barátaimat, a helyet ahol felnőttem.A szüleim se nagyon támogatják az ötletet. Nagyon ijesztő számomra mégis jó lehetőség.
Szerintetek belevágjak? Vélemények? Kérlek segítsetek !
18/L
2015. aug. 13. 13:55
11/11 anonim válasza:
Én 20 vagyok, most megyek Németországba jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!