Vodicén nyaralt már valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:23
1/3 anonim válasza:
Igen, én már voltam.
Szerintem nagyon jó hely, fiataloknak főleg.
Jó nagy partszakasz ahol lehet fürdeni, de környező kisebb falukban is vannak szép strandok, nagy éjszakai élet, tengeri kaják kedvelőinek biztos tetszik, fiataloknak két nagyobb diszkó is van.Közelben ottvan Sibenik, ott is szét lehet nézni, egy napra az is egy jó program.
Megéri elmenni, kérdezz még nyugodtan ami érdekel, bármire válaszolok ha tudok.
2/3 anonim válasza:
szerintem is nagyon jo hely. idén voltunk ott nyaralni nagyon szép hely. Lehet ott jet ski zni , parasail ozni es meg sok mas lehetoseg van a szorakozasra
3/3 anonim válasza:
Szállást tudtok ajánlani? Akár privátban is. Keresgélek már egy ideje, de tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!