Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik honlapon érdemes...

Melyik honlapon érdemes last-minut utakat nézni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Amikor valaki azt mondja neked, most last minute utazhatsz és ezért olcsóbb, akkor bizony eléggé átver.

Az utolsó pillanatban nincsenek olcsó utak. Aki akkor akar utazni, az sok pénzért is el fog utazni. Ráadásul jobban megéri üres székekkel is elindítani egy repülőt, mintsem lerontani a jövedelmező üzletet.

Yield management a neve annak a valóban tudományos módszernek, ahol pontosan leírják neked hogyan is van ez, és népbutításnak nevezik, amikor valaki last minute ajánlatot hirdet.

2015. aug. 7. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát azért ez nem teljesen így van...Tavaly nagyszerű 1 napos Adriai csobbanás-on voltunk, last minute-os buszos úttal. Normál ára 16900 ft/fő, kettőnkre fizettünk 20 ezret. Szerdán találtam rá, pénteken indult.

Mivel az út meg volt hirdetve, de nem telt meg a buszuk, ezért még így is jobban megérte nekik, mint félig üres busszal menni.kb. 5-6 last minutos utas vot a buszon - az is 100 ezer feletti plussz :-)

2015. aug. 8. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:

De hogy a kérdezőnak is válaszoljak:

szerintem Utazási irodák oldalain érdemes nézelődni, több helyen is láttam leárazott utakat indulás előtt pár nappal. Meg aztán van egy külön erre szakosodott oldal írd be a keresőbe. Nem akarom belinkelni, mert attól tartok, az már reklám lenne...

2015. aug. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!