Voltál már Kanadába? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Jó vagy rossz történetek, bármi jöhet :D2015. aug. 1. 16:44
1/3 anonim válasza:
Voltam. Toronto, Niagara, London ebben a három városban.
Mondjuk Kanada hatalmas és ez a három város alapján bármit is nehéz lenne értékelni, de nekem tetszet. Kicsit meglepett pár dolog, ott is vannak pl. szegényesebb részek, de az emberek kedvesek és minden jól ment. Szeretnék visszamenni, de most inkább Quebec, Alberta és British Columbia érdekelne.
A gond az, hogy az ország hatalmas, ha csak turistaként indulsz oda, nehéz bejárni, még egy államot is, nemhogy az egész országot.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Szerintem szegény részek világszerte vannak, sajnos 1 állam se annyira erős gazdaságilag hogy ne legyenek szegények. Én Lutonba voltam (elég közel van Londonhoz) nekem nem tetszett egyeltalán. Nem tudom London milyen, de Luton tele van drogosokkal és bűnőzőkkel. 2 hét alatt csak abban az utcában ahol voltam 3x volt kint a rendőrség. 2x drog ügy 1x meg leszúrtak valakit. Én szeretem az esti sétákat, de ott nem mertem kimenni. Következő úticélóm Kanada, Calgary pontosabban, ezért érdeklődők :)
2015. aug. 2. 13:11
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez a London nem az angliai, hanem a kanadai :)Itt is van London nevu varos, sot Balaton is. En 3x voltam, es jelenleg is Kanadaban tartozkodom. Keptelenseg bejarni az egesz orszagot turistailag, ahhoz evek kellenek, ha alaposan korul akarsz nezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!