Melyik országba érdemes menni munka, színvonal, iskola szempontjából?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 13:40
1/11 anonim válasza:
Ausztriába. Közel van, kolbászból van a kerítés, és ha tudsz németül, még csak nyelvet sem kell tanulnod.
2/11 anonim válasza:
maradj a seggeden, és hagyj az idióta kérdéseiddel.
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :)
2010. márc. 7. 15:06
5/11 anonim válasza:
Hollandia, Svájc, Írország, Svédország, Norvégia, Dánia. Ezek mind-mind színvonalas országok.
6/11 A kérdező kommentje:
és milyen angol nyelvű országokba??
2010. márc. 8. 16:25
7/11 anonim válasza:
Svéd, Finn, Észtország, Norvégia, mindenki beszél angolul, nyugis helyek, nincsenek idegbeteg kapkodás, gyűlölködés sem mint nálunk. Mintha más világ lenne. Az árak is jók az ottani fizetéshez. Én simán félretettem havonta 50ezret, pedig csak takarítónő voltam mindig is. Nem szakadtam meg a munkában sem.
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a kommenteket!! :))
2010. márc. 11. 15:45
9/11 anonim válasza:
Svájcban élek,jelenleg csak Norvégiában van jobb élet.
Ha tehetném Magyarországon élnék.
10/11 anonim válasza:
Én Irországban élek, az életszinvonal jó. Az oktatás kifogástalan -még-, 7 éves a gyerekem. Mindeképpen olyat keress, ahol magas a minimálbér, mint pl. itt. De legfőképp ahol munkát találsz és lehetőleg mielőtt elindulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!