Ti ebben a szituációban szüleitekkel tartanátok a nyaralásban?
Figyelt kérdés
Édesapám kapott születésnapjára egy Erdélyi utat.Természetesen megy vele édesanyám is.Nos 1 út 75k forint + amiket ott tesz vesz az ember.És azt szeretnék hogy velük mennyek. Pedig én úgy érzem hogy pihenjenek együtt.Sajnos úgy vettem észre hogy nagyon szeretnék, de engem akkor is visszahúz a nagyon sok pénz és az hogy végre együtt legyenek sokat. Ti elmennétek ?2015. júl. 19. 09:29
1/1 anonim válasza:
1.Édesapád kapott szül.napjára egy utat ajándékba: kitől? Repülős,autós, buszos? Hogyan kell ezt érteni? Szállás hány főre szól?het, hogy nem is kerül plusszba annyiba, mint amit írtál.
2. ha úgy vetted észre, hogy nagyon szeretnék, akkor ülj le velük, mondd el, neki, hogy nem szeretnéd őket ekkora anyagi költségekbe verni.
3.- aztán azt sem tudjuk, hány éves vagy? Pl. ha 16-18, akkor lehet, hogy úgy gondolják: már nem sokáig fogsz velük járni nyaralni, ezért szeretnék, ha velük mennél.
Ha meg már dolgozó ember, felnőtt vagy, akkor meg próbálj meg beszállni az anyagiakba.
nehéz így tanácsot adni, hogy egy csomó mindent nem is tud az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!