Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol szeretnétek élni? Melyik...

Hol szeretnétek élni? Melyik országban?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
46%
USA, de gondolom én is le leszek ezért pontozva, mint a többi USA-s válaszoló.
2015. júl. 16. 16:34
 22/29 A kérdező kommentje:

Én nem gondolom,hogy bárkit le kellene pontozni mert más elképzelései vannak az életéről... Véleményem szerint olyan hogy honvágy nem létezik. Ausztriában élek egyébként és maga az ország soha nem hiányzott, az szerintem senkinek sem hiányozhat. Az emberek inkább az emlékekhez kötődnek,amihez az országnak semmi köze (pl. ahhoz h egy családtagoddal/barátoddal/szerelmeddel jól érezted magad vhol az általánosságban lényegtelen,hiszen azért volt jó mert egy számodra fontos emberrel voltál és nem azért mert Magyarországon voltál vagy bárhol máshol.)

A normális válaszokat köszönöm és sok sikert mindenkinek :)

2015. júl. 16. 17:33
 23/29 anonim válasza:
Hát ezt embere válogatja,azért nem egyszerű külföldön sem...nekem nagyon sok ismerősön van kint,és legtöbbje már jönne haza,ha nem volna ilyen silány a helyzet itthon.Vannak olyanok is akik 10-20év után sokallnak be és jönnek haza.Élet szempontjából ez egy nagyon jó adottságú terület csak a gazdaságon és a vezetésen kéne egy "picit" változtatni ....
2015. júl. 16. 17:40
 24/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon sok helyen élnék szívesen. Olaszország, Monaco, Spanyolország, Franciaország, USA. :)

De az igazi álmom ami lehet valóra válik pár éven belül az az Egyesült Királyság, Skócia. :)

2015. júl. 16. 19:56
 25/29 anonim ***** válasza:
14%
Remélem a Magyarország válaszokat lepontozó magyargyűlölők már rég külföldről írogatnak, és hamarosan elfelejtenek magyarul is (hogy pl. ne kelljen magyar weboldalakon szuggerálni másokba saját szerencsétlenségük)
2015. júl. 16. 21:21
 26/29 anonim ***** válasza:

Legeslegjobban és leginkább Olaszországban!:)

De élnék Spanyolországban is,Portugáliában,Svájcban és taláán Németországban,Franciaországban,Ausztráliában és az USA-ban is.

2015. júl. 17. 10:32
 27/29 anonim válasza:
Kamcsatkában
2015. júl. 19. 11:55
 28/29 anonim válasza:
0%

Végigolvasva a hozzászólásokat elég szomorú vagyok!!

A nagy többség mindenütt szeretne élni csak itthon nem...a többi ország lehet azért tart ott ahol tart,mert ott nagyobb az összetartás,ha külföldön is vagy egy másik magyar önzetlen segítségére nem számíthatsz,inkább hátráltat mint segít!

Itthon magyarban sajnos ugyanez a helyzet,talán össze kellene fogni,ki kéne állni egymásért és a hazánkért és azon emberek ellen összefogni akik valóban veszélyeztetik Nemzetünk,családunk jövőjét-megélhetését!!Nyilván könnyebb mindenkinek lelépni,de azokra is gondolnunk kell akiket itthon hagyunk (szülők nagyszülők rokonok barátok)velük mi lesz? Tehát a helyett ,hogy egymás ellen vagyunk,legyünk inkább egymás mellett tartsunk össze és azok ellen tegyünk aki a valódi ellenség és ne egymás ellen!!!

2015. júl. 19. 12:23
 29/29 anonim ***** válasza:
Grönland :D
2015. aug. 6. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!