Kinek mi a véleménye Thassos-ról? Többi lent
Idén Thasoss-ba megyünk 1 hétre :) Ki járt már ott?
A szirének medencéjét látta már valaki? tényleg olyan szép mint képeken? Milyen a tenger? Meséljeteeeeek
2 éve nyaraltam Thasszoszon. Szép, bár nekem Görögország esetén Parga a favorit.
A szirének medencéje nagggyon gyönyörű, csak nehézkes eljutni oda. Viszont nagyon megéri. Főleg, amikor jön a kirándulós hajó, és látod a hajón lévő emberek irigykedő arcát, amiért ők nem jöhetnek be. :D
Egyébként volt pár merész, aki egészen felülről ugrált be a vízbe, de senkinek sem lett semmi baja szerencsére.
A tenger nagyon szép azokon a helyeken, ahol megáll a kirándulós hajóka. Mi amúgy Limenariaban voltunk, de utólag nem oda mennénk. (annak ellenére, hogy egyébként a sziget tényleg tetszett!) Volt pár medúza, de egyébként a tenger tiszta volt, és se nem hideg (mint mondjuk nyugaton), se nem meleg (mint mondjuk az Olymposzi riviérán).
Ha konkrétan kíváncsi vagy még valamire, akkor nagyon szívesen válaszolok, de csak ajánlani tudom a Hellasz fórumát. Bár biztos vagyok benne, hogy már találkoztál vele :D
Nem, az nincs sajnos.
Mi is pár éve direkt nyaralás miatt vettünk még egy fényképezőgépet, amivel lehet fényképezni vízben is, de egyelőre semmi érdekessel nem találkoztunk. Illetve Pargan láttam egyszer egy nagyon félelmetes halat, de ha jól emlékszem, őt nem sikerült lefényképezni. Mondjuk, nem is nagyon mertem közel menni hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!