Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megéri a CCUSA-val kiutazni a...

Megéri a CCUSA-val kiutazni a nyárra? Főleg olyanok véleménye érdekelne, akik voltak már kint.

Figyelt kérdés
Elején nagyon lelkes voltam a program kapcsán, aztán ahogy belemerültem a részletekbe egyre inkább elvette a kedvem tőle. Amit én látok, az az, hogy befizetek 155 ezer forintot, végigmelózok 63 napot, akár napi 10-12 órát a tájékoztató szerint, és cserébe 1-2 hét utazásra elég a megkeresett 1200$. Elején reménykedtem benne, hogy annyi pénzt haza tudok hozni, az "amerikabeutazós" túra mellett, hogy a mostani költségeket legalább fedezni tudjam.

2014. nov. 26. 10:52
 1/1 anonim válasza:
Mi a cél? Az, hogy jövedelmed származzon belőle vagy az, hogy egy olyan lehetőséggel élj, hogy mondhatni 'potom' pénzért eljutsz egy olyan helyre, ahová valószínűleg az életedben nem jutnál el? Mindig elfelejtik az emberek, hogy semmi sincs ingyen! Neked 155.000 Forintba kerül, de abba nem gondoltál bele, hogy ezért Neked megveszik - az akár 240.000 forintos repjegyet - kapsz ellátást a munka ideje alatt, biztosítva vagy és szállást is kapsz. A munka nehézsége tábortól függ, de dolgozni mindenütt keményen kell, helytől függetlenül! Az 1200$-os gázsi 9 hétre szól, de a legtöbb tábor tovább tart, így a fizetésed is ennél magasabb lehet! A belefektetett tőke mindenképp visszajön, akkor meg? Tény, hogy kint nem olcsó az élet, de ha ügyesen gazdálkodsz és nem habzsi-dőzsizel, akkor simán kihozhatod ebből a fizetésből a munka utáni utazásodat! Arra viszont érdemes ügyelni, hogy az első tanítási napra haza kell érned, így csak akkor tudod kiélvezni a 4 hét utazást, ha a suli kezdete előtt legalább 4 héttel végzel a melóval! Nem a levegőbe beszélek, míg ezeket a sorokat írtam, én most nyáron voltam kint velük és a legjobb döntés volt a részemről, hogy éltem ezzel a lehetőséggel! Munkáról beszélünk, így igenis van, hogy keményen kell dolgozni, de vannak lazább napok. A 10-12 órát meg ne úgy képzeld el, hogy bemész reggel hétre és majd este 9-kor vánszorogsz vissza a helyedre. Nálunk legalábbis úgy volt, hogy minden étkeztetás után kaptunk 1-1,5-2 óra szünetet, attól függően, hogy mikor végeztünk, viszont mi este fél 8-kor már mindig végeztünk aznapra! Ha meg eldöntötted, hogy szeretnél kirándulni is, akkor meg kezdj el rá időben itthon is félretenni, menj el dolgozni, hiszen gondolom diák vagy és íg nem kopik majd fel az állad. Csak döntsd el, hogy mégis miért szeretnél kimenni! Ha csak a pénz miatt, akkor lehet, hogy nem is érdemes emiatt a tengerentúlra utaznod, de ha a kirándulás miatt, akkor miért habozol még? :) Keresd fel az irodát, kérdezz tőlük, mindenben szívesen segítenek! Olvass fórumokat, járj utána, de ebben ne feltétlenül az üzletet nézd, hanem a lehetőséget! Ha én ezt most nem használtam volna ki, lehet, hogy sosem szántam volna rá elég pénzt, hogy oda eljussak! Nekem nagy élmény volt, új barátokat szereztem, akikkel még mindig tartom a kapcsolatot, új munkatapasztalatot szereztem és nem utolsósorban VILÁGOT LÁTTAM! Remélem ezek alapján több információval tudtam szolgálni, és meghoztam a kedved ahhoz, hogy Te is jelentkezz!
2014. dec. 1. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!