Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Barkivel megtortenhet?

Ominozus kérdése:

Barkivel megtortenhet?

Figyelt kérdés

Szoval..a nyaron megyek ki kulfoldre de pont a ket helyre ahova mennek szornyu dolgok tortentek ismerosomekkel...Az egyik hollandia ott egy ismerosom bedrogoztak stb... es most korhazba van...a masik pedig nemeto. Ott pedig fogsagba ejtettek egy nonek a ferjet.( nyelvtudasukkal nem volt gond de nem is az a lenyeg) ez barkivel mrgtortenhet??? Azert csak bele kell keveredni ilyenkor nem?

Koszonom a valaszokat!

2015. júl. 12. 01:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, elméletben bárkivel, gyakorlatban viszont csak azzal, aki hozzá segíti az embert. Én Hollandiában élek. Köszönöm szépen, nem drogoztak be, nem raboltak el, nem dolgoztam prostikent. Németországban is elég sokan élnek, a nagy többséggel ott sem történik ilyen. Ne menj ismeretlen helyre egyedül, ne fogadj el italt/ételt idegentol, ne menj el idegennel a sarokig se.
2015. júl. 12. 06:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mi a búbánatot csináltak az ismerőseid? Én negyven éves vagyok, az EU összes országában jártam, jópárban laktam is, de laktam Izraelben, az USÁ-ban, most Kanadában élek. Soha életemben droghoz nem nyúltam sem magamtól sem mástól. Mit múveltek Ti?
2015. júl. 12. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Bárkivel bármikor, bárhol történhet bármi.

Ezt a fogságba esés dolgot egyszerűen nem hiszem el (Hacsak nem a hitleri időre gondolsz), a bedrogozás pedig rajtad múlik, arra ugyan senki sem fog téged kényszeríteni.

2015. júl. 12. 08:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Uzenetben esetleg leirom a tortenetet akit erdekel de sajnos igazak.. En baratommal megyek ki illetve apukam is nemetben dolgozik ezert talan kicsit nyugodtabb vagyok.

Koszi h valaszoltatok!!:)

2015. júl. 12. 10:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj en semmibe nem keveredtem meg csak nem is rokonaim hanem regebbi ismerosok.
2015. júl. 12. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!