Ti nem feltek attol, hogy nyilvanos helyen osszefuthattok barkivel?
Manapság már mindenkinél van telefon. Imitálj beszélgetést, amíg elhaladsz mellette.
Probléma: megoldva
Ha ilyen van, már rég tudja smemi köze hozzám.
Ki kényszerít?
Megvagy fenyegetve ha nem beszélsz vele megölik családod?
Elvagy tévedve kicsit.
Igen, ismerős helyzet :)
Tulajdonképpen olyan "ellenségem" vagy olyan, akivel gyűlöljük egymást nincsen. Olyan ismerősök, akiket nem kedvelek és próbálok elkerülni, vannak....
Boltokban, utcán próbálok mindig határozottan menni, ha valakivel mégis találkozok akkor köszönök és megyek tovább, nem állok meg mert akkor nem tudom, hogy mikor szabadulok. Egyébként én nagyon utálom, mikor olyanok állnak le velem beszélgetni, akikkel alig ismerjük egymást és szerintem nem is nagyon érdekli, de nem tudunk miről beszélgetni. Ez a tipikus: Hogy vagy? Aha és anyukádék hogy vannak? Sokat dolgozik, ugye? Szegény, és a tesód hogy van? Jól van akkor, ő is dolgo.....és ez megy végig, én nagyon nem bírom.
Sokszor barátokkal, jó ismerősökkel is van, hogy nem akarok beszélgetni, nincs hozzá kedvem vagy nem érek rá. Volt, hogy céltudatosan elindultam másik irányba, de olyat is csináltam már, hogy telefonálást imitáltam. :)
Én is tartok az ilyesmitől; én azt szoktam csinálni, hogy nem köszönök, nem szólok hozzá. Most hogy ez kinek hogy jön le, az más kérdés. Én ok nélkül senkit nem szoktam utálni, tehát az a kevés ember, akivel ilyen a "kapcsolatom", az úgyis fogja tudni, miért nézem levegőnek.
Azokkal, akikkel simán nem szimpatizálok, de nem tettek velem semmi rosszat, azokkal udvariasan elbeszélgetek kb. 1-2 percig max., aztán kimentem magam, hogy sietnem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!