Ti se mentek nyaralni?
Figyelt kérdés
Miért nem?2015. júl. 6. 19:35
21/28 anonim válasza:
Pénz sincs, de igazából én nyaralok itthon is. Van egy aranyos tó szabadstranddal, hegyek, 2 túraútvonal, sok erdő, egy nagy patak van a közelben, a kert tele mindenféle gyümölcs- és díszfával, remek a kilátás...
Azért 2 ezer méter fölötti hegyek és tengerpart nem lenne rossz, de majd egyszer...
22/28 anonim válasza:
17.Igazad van, jogos! :) Csak gondoltam ha már a nyaralást kérdezi, akkor a dögmelegre, vízre, napra gondol. :) A 23 fokos nyaralást viszont el tudnám képzelni!
24/28 anonim válasza:
Itt kinek a hobbija a lepontozás?
26/28 anonim válasza:
Mi megyünk.
Egész évben sehová nem járunk kikpacsolódni, igy ezt általában összhozzuk. Pláne, hogy tavaly még nyaralás sem volt mert éppen nagy pocakkal vártam a kislányomat, most már igy vele együtt mehetünk. :)
28/28 anonim válasza:
Én szívesen mennék akár a Balatonra is, de nincs kivel, vagy akivel menni tudnék az egy hisztérika, tuti elrontaná a nyaralás előtti napokat, ahogy tavaly is. Pedig kell egy hét távollét a megszokott környezettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!