Nem megyünk, most nem hiányzik, picik a gyerekek, oda kell a pénz meg örülünk ha itthon tudunk pihenni, a nyaralás most még fárasztóbb lenne mint el se indulni.
2015. júl. 6. 20:15
12/28 anonim válasza:
Mert a nyaralás egyik legnagyobb felfordulás.
2015. júl. 6. 20:16
13/28 anonim válasza:
Nem, és már elég rég nem voltam. Négy éve Spanyolországban voltam pár hónapot. Akkor kinyaraltam magam, de most már mennék. Belföldre is jó lenne, de 1. nincs most pénz erre, 2. munka.
Ahol dolgozom, sajnos egy egész hetet se adnak ki egyben, csak pár napot, na meg most másra kell a pénz itt is. Talán jövőre.
2015. júl. 6. 20:21
14/28 anonim válasza:
Nem. Most nincs rá keret, fél éve vettem lakást.
Azért unatkozni nem fogok, minden hétre jut valami ingyenes vagy nem túl drága program Pesten.
Azért pár strand és a Velencei tó be lesz iktatva.
És 1-2 nap Sziget is.
2015. júl. 6. 20:23
15/28 anonim válasza:
Dehogy megyek! És nem azért mert nincs rá pénzem, meg nincs szabim, meg ilyesmik. Hanem egész egyszerű oknál fogva, mert gyűlölöm a nyarat, a meleget, rosszul vagyok tőle, szédülök, fejgörcseim vannak, nekem a nyár nem öröm egyáltalán, már előre félek tőle. Bár már vége lenne, és jönne az ősz!
2015. júl. 6. 20:42
16/28 anonim válasza:
Nem. Én most kezdtem új munkahelyen, a párom munkabeosztása sem teszi lehetővé a több napos szabadságot. Azért igyekszünk kimozdulni a lehetőségekhez képest. Strand, kirándulás, helyi rendezvények...
2015. júl. 6. 20:46
17/28 anonim válasza:
Nem. Nincs rá pénz. Illetve remélhetőleg nemsokára kezdek egy új helyen, akkor meg a próbaidő... de talán ősszel vagy utószezonban sikerül összehozni valamit.
Utolsó: én is utálom a meleget, de a nyaralás nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy 40 fokban megdöglik az ember. Utazz északra, vagy a hegyekbe. Nekem a kedvenc nyaralásom Belgiumban volt, konstans 23 fok, NAGYON jól éreztem magam :D
2015. júl. 6. 20:47
18/28 anonim válasza:
Bocs, utolsó előtti.
2015. júl. 6. 20:47
19/28 anonim válasza:
A nyaralás sz@r. Pár éve berúgtam Horvátban, elaludtam a tengerparton és egy tarisznyarák lerakta a tojásait (vagy mit) a vastagbelemben. Három napig olyan fájdalmaim voltak, hogy azt hittem megdöglök. Azóta csak kocsmába járok. Olcsóbb is meg nem kell annyit utazni.
2015. júl. 6. 20:49
20/28 anonim válasza:
Utoljára több mint 10 éve mentünk, mert akkor több pénzünk volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!