Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vadas fürdőben Párkányban...

Vadas fürdőben Párkányban (Sturovo) lehet a belépőjegyet kártyával fizetni? És bent mondjuk büfében?

Figyelt kérdés
Egy napra ruccannánk ki, vinnénk is kaját, vagy vennénk még kint a városban, de szeretném megúszni az Euro váltását. Arra gondoltam, hogy ha lesz nálunk kaja, akkor a belépőt fizetem kártyával és ha van bent olyan hely, ahol kártyával lehet fizetni, ha éppen az ember egy jégkrémre vagy hideg üdítőre vágyik, akkor nem kéne készpénzt vinni.

2015. júl. 4. 08:14
 1/6 anonim ***** válasza:

A váltást semmiképpen nem tudod megúszni, mivel euroban kel fizetni a belépőt.

Nem lehet kártyával fizetni, de ha lehetne, se úsznád meg a váltást, mivel Neked valószínűleg forintszámlád van - ez esetben pedig a bank váltaná át eurora, amivel nem járnál jól.

De ha jól sejtem, forintszámláról nem is lehet euros fizetést eszközölni - de ebben nem vagyok biztos...

2015. júl. 4. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Bár tudom, hogy strandra nem egészséges dolog pénzt vinni, de azt tanácsolom, SOHA, semmikor se közlekedj úgy, hogy nincs Nálad valamennyi készpénz.

Mi történik akkor, ha épp elromlik a benzinkútnál vagy a vonatnál a terminál? Vagy leáll a banki rendszer - mint a múltkor - egy fél napra?

Órákig álltak emberek a benzinkút pénztáránál, mert nem tudtak fizetni kártyával

Bármi történhet és sok helyen nem is fogadják el a kártyát.

2015. júl. 4. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Első hozzászólásom utolsó sorát vedd semmisnek: természetesen külföldön is lehet forintszámláról Eurot fizetni. Állítólag devizaeladási árfolyamot számol rá a bank...
2015. júl. 4. 10:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Rendszeresen vásárolok külföldön kártyával, teljesen rendben van az árfolyam is, semmi gondom nincs vele. A lényegi kérdés a jegypénztárnál való fizetésre vonatkozott.
2015. júl. 4. 10:48
 5/6 A kérdező kommentje:
A biztonság kedvéért megerősítem: csak készpénzes fizetés van a jegypénztáraknál. Köszi az infót.
2015. júl. 6. 11:23
 6/6 Handa András válasza:
„A pénztárakban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, V-Pay”
2017. jún. 25. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!