S. O. S. Nagyon félek a holnapi Németországi utazásunktól. Milyen lehet?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A holnapi nap folyamán 5 napos Németországi kirándulásra megyünk, idegenvezetéssel.
Valamelyik nap bemegyünk egy Koncentrációs-táborba, amitől nagyon félek. Néztem róla képeket neten, de ez csak mégjobban rámhozta a frászt.
Valaki járt már ott, vagy tudja,hogy milyen?
2015. jún. 30. 18:27
1/4 anonim válasza:
Elsosorban nyomaszto. Mondjuk hogy mitol kell felni azt nem egeszen ertem, de ha nem birod, mondd meg hogy te nem akarsz bemenni.
Sajnos hozzatartozik a tortenelemhez, de aki latja, valoszinuleg soha nem akarja majd, hogy ilyesmi megismetlodhessen.
2/4 anonim válasza:
A Koncentrációs táborban nem kell félned, mert ott már nincs senki, aki bánthatna. Csak falakat fogsz látni, semmi ijesztő dolgot nem.
3/4 anonim válasza:
Tudod mi lesz a koncentrációs tábor? Pár barakk meg drótkerítés és csókolom. Ha nem akarsz, ne menj be és csókolom2.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy nem írom az ilyent, mert 2-3 éve Prágából jöttünk visszafele, bementünk egy ilyen csontvázas izébe (sajnos nem tudom a nevét), ahol 250 ember vesztette életét pestisben, és az Ő csontvázulból volt koalakítva gyakorlatilag minden, a csillár is. Az nagyon tetszett. (Nem az tetszett benne,hogy annyi ember vesztette életét,hanem az,hogy nem csak voltak a csontok,hanem nagyon praktikusan meg volt minden csinálva). Csak ezt nem nagyon tudtam elképezlni. Egy sötét erdő közepét láttam magam előtt, ahol halott enberek csontvázai hevernek mindenfele, és vigyázni kell,hogy semmire ne lépj rá, meg sötét alakok mászkának ott, nagyon ijesztő. (Gyermeki képzelőerő, tudom.) De akkor megnyugodtam,hogy a félelmem oktalan volt. Köszönöm a váaszokat.
2015. jún. 30. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!