Ti mit szóltok ehhez a támadáshoz?
Figyelt kérdés
Az ember tényleg már sehol sem érzi magát biztonságban! Ha esetleg ti majd utaztok nem fogtok félni? Már mindenhol elő jöhet a veszély.. Tunézia.. Kuwait... ti ehhez hogy álltok? Én nagyon félnék!2015. jún. 27. 21:23
1/10 anonim válasza:
Egyre jobban örülök neki, hogy az utóbbi 15 évben rengeteget utaztam és gyakorlatilag mindent megnéztem, amire vágytam, mert kezdem úgy érezni, hogy ez a szép élet már nem tart sokáig. Egyre kevésbé biztonságos kimozdulni itthonról. Lehet, hogy jönnek újra a balatoni nyaralások. Annak is megvan a maga hangulata. :)
2/10 A kérdező kommentje:
igen a balatoni hangulat nagyon szép és hát ott kevés esély van ilyen támadásokra de már tényleg nem lehetsz biztonságban egy nyaralásodon sem hát milyen világ lettünk? rossz belegondolni mi lesz ezek után.. mert ennek biztos lesz még folytatása..
2015. jún. 27. 21:33
3/10 anonim válasza:
Az emberek többségének nincs lehetősége nyaralni, ezért nem fél. Akinek van, az így is találhat magának olyan helyet, ahova elutazhat.
4/10 anonim válasza:
Eddig se kívánkoztam arab országokba, ezután sem megyek. Rengeteg hely van a világon, ahova mehetek. Híreket csak elvètve nézek, mert az egész arra van kihegyezve hogy rettegj. Magammal és a családommal törődök, nem kezdek el rettegni ilyen miatt. Eddig is voltak támadások, ezutàn is lesznek, nem fogok begunózni emiatt. Akkora média visszhangja van hogy az hihetetlen.
5/10 anonim válasza:
Nagyon sok szep es biztonsagos hely van a vilagon.
Ezert nem mentem eddig Tuneziaba es ilyen helyekre.
6/10 anonim válasza:
Én is örülök hogy már mindenhol voltam ahol akartam, ma már Párizsba se mennék el (10 éve is voltam, akkor is féltem)
7/10 anonim válasza:
Hasonló gondolatok jutottak eszembe mint az elsőnek. De mivel én eddig nem tudtam utazni így most utazgatok. Egy ilyen támadás már simán megtörténhet Budapesten is (főleg most hogy katonák mennek Irakba), szerintem nem szabad félni mert az csak a terroristákat igazolja. Én akár ma is indulnék Tunéziába is, csak azért nem megyek mert nem érdekel. Télen voltam Egyiptomban és még vissza is akarok menni. Ha az van megírva hogy valahol lelőnek akkor azt úgysem tudom elkerülni. Amúgy meg mindenhol minél jobban beleolvadni a tömegbe, így biztonságosabb. Kifejezetten háborús országokba (Irak, Szíria stb) én sem mennék de annyira szép helyek vannak a Földön és általában a veszélyesebb harmadik világban hogy én egy ilyen támadás miatt nem mondanék le az utazásról.
8/10 anonim válasza:
Én a cigányoktól jobban félek. Mindig megvernek mindenkit, megkéselik őket, agyonverik. Engem is többször raboltak már ki Pesten.
Ha megnézed, hogy az elmúlt 10 évben hány embert lőttek agyon egy szálloda medencéje mellett, és hogy hány cigány ölt meg rendes embereket a 9.kerben viccből, akkor nem fogsz félni te sem a nyaralástól.
9/10 anonim válasza:
Az index fórumán már szabályos hisztéria alakult ki, volt olyan hülye aki annyira be van szarva hogy levelet írt szíjjártónak hogy az országot minősítsék a Föld legveszélyesebb országává. A magyar ember butasága nem ismer határokat.
10/10 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem kéne elfajulnia a dolgoknak bepánikolni mert ezzel mégjobban bevonzzuk a támadókat, nem?
2015. jún. 28. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!