Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szlovéni~Adriai tenger vélemén...

Szlovéni~Adriai tenger vélemények?

Figyelt kérdés
Aki volt már ott milyen tapasztalata van? Jó hely? A tengerben milyen élőlények vannak és milyen a víz?

2015. jún. 16. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szlovénia nem a tengerpartjában nagy,szó szerinti és átvitt értelemben sem!!!Alig van neki 50km partszakasza,ahol a legtöbb helyen nem is leheg fürdeni,vagy ha igen akkor lekerített részen,így a vizi világból gyakorlatilag semmit nem is látsz!piran a legszebb,de oda meg be sem lehet hajtani kocsival!és az egészben az a legrosszabb,hogy rettenetesen drága az egész szlovén tengerparti rész,és még csak nem is különösebben szép ezért az összegért!akkor már inkább az isztriára mennék!!
2015. jún. 16. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ankaranban homokos helyett iszapos, és jól benőve tengerifűvel...
2015. jún. 16. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Portoroz környékén betonozott a part, nem valami nagy élmény. Ahová még elmentünk az Piran. Szép,kövezett kis utcák vannak, jót lehet sétálni. Ott inkább sziklás a part. Mi inkább a szálloda medencéjében fürödtünk. Vacsora után érdemes még sétálni, szerintem nagyon hangulatos utcák vannak, ahol találsz árusokat, a gyerekeknek játszóteret, fagyizókat, éttermeket, bárokat.
2015. jún. 16. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit, hogy Szlovénia volt az első külföldi nyaralásunk, és kicsit csalódás volt a tengerpart miatt. Ki szereti a mesterséges partot, ha már a tengerhez megy? A partnál alig láttam valamit a tengerfenékből.
2015. jún. 16. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Tavaly nyáron jártam Portorozsban. A város szép, eléggé színvonalas az éjszakai élet és gyönyörűen karbantartott parkok és tengerpart jellemzi a várost, de egyébként a szlovén partvidékre is elmondható.

Portorozsban mesterséges a strand, homokos-betonos. Piranban sziklás, de kavicsos parttal is találkozhatsz, szerintem a legjobb strandok Izolában vannak.

Érdemes elmenni, mert nagyon szép városok vannak: Piran, Portorozs és Izola.

Kirándulni lehet Olaszországba, Horvátországba.

2015. júl. 7. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Most jöttem haza a szlovén Isztriáról. gyönyörű. Piran, Portorozs és Izola a legszebb városok.
2015. aug. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!