Mit vigyek magammal 1 napos kirándulásra Budapestre?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 19:57
3/8 anonim válasza:
Esernyőt, kaját, vizet, buszjegyre pénzt, fényképezőgépet vagy mobilt vagy mindkettőt. Ha lány vagy és egyedül mész, akkor paprikaspray-t is.
4/8 anonim válasza:
Attól függ mit csinálsz.
Pár szendvics mindig jó, és egy retikülbe hajtogatható esőkabát a biztonság kedvéért (pulcsi se kell, meleg van mint atom).
Ja, és kulacs.
De amúgy ja, pénz meg iratok.
5/8 anonim válasza:
Paparikasprét? Minek?
Egyfelől Budapest biztonságos, másfelől a sprének abszolut semmi hatása (egyszer poénból lefújattam magam).
Ha mániád az önvédelem, akkor jó magyar szokás szerint az állandó bicska férjen a gatyakorcba, de egyébként vicc.
6/8 anonim válasza:
Nyugi, nem kell paprikaspray, én a "nyóckerben" lakok, és járok hajnalban is haza magam fiatal nő létemre, és még itt sem szól hozzám a kutya sem, nem hogy a jobb részeken, ellenben míg vidéki városban laktam állandóan beszólogattak meg ilyenek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld kéz!
2015. jún. 8. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!