Kriszike99 kérdése:
2 napos kirándulásra mit vigyek maggammal?
Figyelt kérdés
Busszal megyünk a hőmérséklet 23-28 fok közt lessz lehetséges esővel.2012. máj. 7. 16:11
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen a kirándulás. Én csak hálózsákot konzervkaját zseblámpát meg ruhát szoktam vinni (pián kívül). De mi kint szoktunk aludni az erdőben only hálózsák. Ha igényesebb helyre mész akkor nem árt a törölköző sem.
2/3 anonim válasza:
Attól függ hová mentek. Szerintem vigyél egy olyan ruhát ami alkalmas utazásra, akkor vigyél magaddal nyári ruhát, szoknyát felsőt akkor melegebb ruhát is javaslok illetve ha erdőbe mentek akkor olyan ruhát vigyél amit nem sajnálsz ha túra meg ilyen dolgok jönnek szóba,ha városba akkor egyértelmű. Ezen kívül vigyél konzervkaját néhány italt :) Akkor javaslok tisztálkodási eszközöket, tusfürdő törölköző és legalább 3 fehérneműt váltásra. Ha mentek fürödni fürdőruhát is vigyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!