18 éves vagyok minden álmom hogy ki költözzek Los Angelesbe mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 19:53
1/7 anonim válasza:
Az a baj pitta, hogy Los Angelesnek az a része ahova te költözhetnél, az olyan, mint Ózd, csak mexikóiakkal és fekákkal. Nem Beverly Hills meg Malibu... Ott egy ház annyiba kerül, mint Budán 3 a legjobb környéken.
2/7 anonim válasza:
Gyűjts sok pénzt, tudj jól angolul. Érts valamihez amit kint akarsz dolgozni, és előtte már kereshetsz munkát és úgy menj. De szerintem ami még lényeges hogy ott élő magyarokkal vedd fel a kapcsolatot. Mert ha odamész csak egy magadban úgy lehúznak hogy életkedved sem lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
Sok magyar él ott kint?
2015. jún. 2. 20:04
5/7 anonim válasza:
Próbálj meg ne "hallivúdi" filmekből tájékodózni arról hogy mi van Los Angelesben hátha akkor felébredsz...
6/7 A kérdező kommentje:
GTA Sanandreasból láttam az Los Angelesbe játszódik :)
2015. jún. 3. 12:56
7/7 anonim válasza:
mit kéne tennem - meg egy kicsit rafekudni a magyarra, finomitani a helyesirast...
aztan megtanulni rendesen angolul
addigra kb. a 21et betoltod es visszaterhetunk ra
Sok magyar él ott kint? attol fugg mi a sok
korulbelul 2-300 ezer magyar, egy 300 MILLIOS orszaghoz kepest az nem sok, egy magyar faluhoz kepest sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!