Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik szigetre költözzek...

Melyik szigetre költözzek ahol minimálisan meglehet élni? (többit lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok,azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy melyik szigetre költözzek ki? Ide már nem köt semmi,nem szeretek városban élni,szeretnék egy szigetre költözni ami szép.Tudok angolul,és minimálisan németül,a célom nem az,hogy meggazdagodjak ott,hanem hogy nyugodtan éljek egy gyönyörű helyen a sok agymosott nélkül.Tehát semmi luxusra nem vágyom elegem is van azokbol(tisztálkodás és az étkezésen kívül.)Saját tapasztalatokra is kiváncsi vagyok,hogy merre találni könnyen munkát,bármilyen megteszi.Köszönöm a segítségeket előre is.

2015. máj. 26. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. máj. 26. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a komoly választ!
2015. máj. 26. 22:16
 3/6 szabina555 ***** válasza:
100%
mivel az unión belül könnyebb csak úgy kiköltözni, ezért Ciprus, Málta, Rodosz, Kréta, esetleg Kanári-szigetek, Ibiza (de itt spanyol kell).
2015. máj. 27. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egy görög szigetet javasolnék
2015. máj. 27. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem miért kell ehhez egy szigetre költözni!?
2015. máj. 27. 11:16
 6/6 Lekri ***** válasza:
Nézz utána Balinak. Messze van de elég sok magyar él ott. Maga a nyugalom és a béke.Számos fórum tárgyalja az index-en.
2015. máj. 27. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!