Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyaraltatás olcsòn, de...

Nyaraltatás olcsòn, de hogyan?

Figyelt kérdés

10 és 11 éves "ocseimet" mint minden evben elhozzuk magunkhoz nyaralni parommal.

Megyunk a nagycirkuszba pestre,utana a hol nem volt parkba,aztan kulonbozo helyekre,viszont ezek szep kartyarol mennek a belepok.

De most nem allunk tul jol anyagilak,de szeretnek nekik meginy jo elmenyt szerezni.4napra jonnek el,es kb 15ezer lesz rajuk.

De ugye ha valahol vagyunk,egy fagyi,egy pizza,meg ilyen sok aprosag ami azert kell egy nyaralaskor egy gyereknek.

Gondoltam h szendvicseket viszunk,meg otthon olyat fozunk ami nem tul draga,de meg valami tipp h ha vagyunk valahol eleg legyen ez a penz ra?

2015. jún. 1. 18:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Koszonom,csak az a baj,h nem pestiek vagyink,Fuzesabonybol megyunk a cirkuszba es a parkba egy napra(ingyen avan a vonat).

Igy is koran kell indulni es eleg keson jovunk haza.A tobbi napokon gondoltam Egerbe elmenni.Nem is a belepokkel van gond,ha elfogadjak a kartyat.

Hanem ez a szendvicses otlet nagyon jo h a zoldsegeket ugy vigyuk.

Csak neh megromoljanak.Ha bemegyunk egy boltba akkor mar megkivanjak ezt azt es nem mondhatom h nincs,megiscsak nyaralnak.

2015. jún. 1. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Esetleg elmehettek még Szilvásváradra, ha még nem voltatok, az nincs olyan messze. Ott egyrészt van egy szuper börtönmúzeum (viaszfigurákkal, nekem nagyon tetszett), meg egy mászópark. Utóbbi nem olcsó, de elfogadnak SZÉP-kártyát, úgy láttam. Kirándulni is lehet és kisvasút is van, ezen kívül a szabadtéri erdészeti múzeumot is csak ajánlani tudom. Biciklikölcsönző is van, de az megintcsak drága mulatság (viszont a biciklik jó minőségűek voltak, mikor én kölcsönöztem ott). Persze akárhova mentek, minden turistáknak szánt helyen nyüzsögni fognak a tarka-barka gyerekszemvonzó finomságok - de szerintem meg tudjátok beszélni a fiúkkal, hogy idén sajnos spórolni kell.
2015. jún. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!