Hogyan költözhetnék ki Izraelbe? (bőv. Lennt)
Röviden: 20 éves fiú vagyok, Izraelbe szeretnék költözni, és ott élni, dolgozni. Kérdéseim: kell azt "igazolni", hogy zsidó vagyok? Befogadnának csak úgy ott engem? Angolul folyékonyan beszélek, az elég? (persze ott héberül is megtanulnék). Van itt olyan, aki Izraelben él/élt, és tudna nekem ebben segíteni? Weblapok, ahol utána tudnék nézni, ahol több infót kapok?
Segítségedet előre is köszönöm :)
Még annyit, hogy ha a törvény nem minõsít zsidónak, attól még van lehetõség a bevándorlásra, pont úgy, ahogy bármely más állam esetében. Ez esetben az állampolgársághoz - akárcsak Magyarországon - 8 év szükséges, a letelepedés, tartózkodás feltételei ugyanazok, mint bármely más, a nyugati civilizációhoz tartozó állam esetében.
Angollal eléggé lehet bldogulni, de persze mielõbb meg kell tanulni héberül. Nem árt az orosz sem.
Minek akarsz Izraelbe költözni?
Én zsidó vagyok és egyáltalán nem ajánlom.
Annak ellenére ,hogy élnek ott rokonaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!