Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire necces?

Szerintetek mennyire necces?

Figyelt kérdés
A jovoheten visszautaznek egy barátommal kocsival Magyarországra, csak hogy elhagytam az irataim és nincs időm újat csinálntatni így papírok nélkül fogok belevagni. Mennyire szoktak ellenőrizni a határokon és mi történik ilyen esetben ha megállítanak és nincs semmi papirom? ja egyébként francia olasz szlovén útvonalon megyek majd.
2015. máj. 22. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon.

Illegális bevándorlónak fognak nézni.

Azonnal menj a legközelebbi rendörségre, és jelentsd be az iratok eltünését. Akkor kapni fogsz egy igazolást. Esetleg nagykövetségre menj el.

Iratok nélkül nem mászkálhatsz, nem csak a határon de bárhol igazoltathatnak.

2015. máj. 22. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, barmikor igazoltathatnak, de ennek azert eleg kicsi az eselye. En rengetget autoztam keresztbe-kasul Europan, nem is emlekszem mikor allitottak meg utoljara kulfoldon rendorok.
2015. máj. 23. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Digo: Szerencsés vagy.

Első külfőldi utamon, igaz nemzetközi busszal utaztam, 3X kisérték parkolóba a rendőrök a buszt.

Amikor Strassbourgba voltam, leszálltam vonatról állomást elhagyva 5 percen belül igazoltattak, és ahogy láttam véletlen szerüen villogtattak és állitották félre a kocsikat.

2015. máj. 23. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem én vagyok szerencsés, hanem te szerencsétlen. azaz nem az a nagy átlag hogy aki elhagyja az országhatárt azt valószínűleg ellenőrzik is, ilyen nincs. az úton lévőknek nagyon kis százaléka fut bele igazoltatásba. külföldön jellemzően azoknál esélyesebb ez akiknél valami nincs rendben, pl autómatrica hiánya, nem ég a lámpa, gyorshajtás, stb.
2015. máj. 24. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!