Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen az élet a Karib-szigete...

Milyen az élet a Karib-szigeteken?

Figyelt kérdés

Nagy utazók!

Aki járt vagy élet már a térségben annak mi a véleménye?

Tudom, hogy sok kis országról van szó,de úgy általánosságban

hogy élnek az emberek arrafelé?

Hozzánk képest. Fizetések,árak? Boldogabbak?

Elvágyódnak máshova?

Milyen jövőt jósolnak a térségnek?

Inkább a kisebb szigetek,országok érdekelnek.

2015. máj. 4. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
56%

Boldogtalanabbak, munkanélkülibbek, csóróbbak. Az egy elég lecsúszott térség, a világ legszegényebb országai közül néhány abban a térségben tanyázik, pl Jamaica vagy Haiti. És mind elvágyódnak, ha lenne lehetőségük mennének is. A térségnek pedig földrengésekben és vulkanizmusban gazdag jövőt jósolnak.

Az meg már csak hab a tortán hogy a az Észak felé irányuló tengeri drog útvonalak is arra felé mennek, tehát a drogháború sem ismeretlen arrafelé.

És ehhez nem kell nagy utazónak lenni hogy az ember tudja.

2015. máj. 4. 23:33
 2/3 anonim válasza:
a környéken van pár szép gazdagabb sziget is.nem tudom konkrétan a karib szigetekhez tartozik-e de pl a bahamák vagy az antillák aztán guadalope nem említhető egy lapon velük.erről nem a nyomor ugrik be senkinek sem.
2015. máj. 7. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1.-es Te jártál ott?

Nekem nem ugy tünt, hogy boldogtalanabbak lennének.

A panamai részén voltam, és ha megtahetném, minden további nélkül kivándorolnék...és vissza sem néznék.

2015. júl. 6. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!