Hajós munka külföldön?
Ex-csajomnak sem volt semmi szakmája csak érettségi + angol és német nyelv,mégis felvették hajóra,kaszinóba osztónak. Bár ő fullos csaj volt.
Sajna nagy a túljelentkezés,profi,képzett személyeknek is,elsőre folyami hajókon nézelődj,szálloda és étteremhajó vonalon.
folyami hajóra mehetsz, óceánjáróra csak 21 felett.
utolsó nemtudom honnan szedte az infot, egyáltalán nincs túljelentkezés az aljább munkákra úgymond, kifejezetten kevés ember van, kb.mkit felvesznek alap angol/német tudással. (én mondjuk csak az óceánjárós részéről tudok dolgokat mondani.)
Koszonom!
Az elsonek uzennem, hogy srac vagyok, ugyhogy a fullos csaj dologrol boztosan lefogok maradni.
Kedves masodik, biztos ez a 21 ev? Mit, hova, es hogyan kell beadnom, hogy jelentkezhessek folyami hajora? Mi ennek a modja, illetve mennyi az a toke amit bele kell fektetni? Gondolom itt az utazasra es ilyesmire. Az ilyen cegeknel jatszik a 'hala penz'? :D Sajnos nagyon nem vagyok kepbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!