Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hajós munka külföldön?

Hajós munka külföldön?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 19 éves vagyok, Németországban élek, angol-német nyelv folyékonyan megy, és szeretnék hajón dolgozni egy-két évet, bármilyen pozicioban, ha kell akkor a 'legalja' mosogatást. A pénz nem érdekes, hogy mennyit keresnék, mert szerencsére azzal nincs gond. A gond azzal van, hogy mivel 3 éve külföldre költöztem, ezért nincs normális iskola végzettségem. Csak a 8 általános, 9. osztaly, és itt egy H.abschluss. Hogy tudnék így elhelyezkedni?

2015. ápr. 22. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ex-csajomnak sem volt semmi szakmája csak érettségi + angol és német nyelv,mégis felvették hajóra,kaszinóba osztónak. Bár ő fullos csaj volt.

Sajna nagy a túljelentkezés,profi,képzett személyeknek is,elsőre folyami hajókon nézelődj,szálloda és étteremhajó vonalon.

2015. ápr. 22. 15:54
 2/4 szabina555 ***** válasza:

folyami hajóra mehetsz, óceánjáróra csak 21 felett.

utolsó nemtudom honnan szedte az infot, egyáltalán nincs túljelentkezés az aljább munkákra úgymond, kifejezetten kevés ember van, kb.mkit felvesznek alap angol/német tudással. (én mondjuk csak az óceánjárós részéről tudok dolgokat mondani.)

2015. ápr. 22. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Az elsonek uzennem, hogy srac vagyok, ugyhogy a fullos csaj dologrol boztosan lefogok maradni.

Kedves masodik, biztos ez a 21 ev? Mit, hova, es hogyan kell beadnom, hogy jelentkezhessek folyami hajora? Mi ennek a modja, illetve mennyi az a toke amit bele kell fektetni? Gondolom itt az utazasra es ilyesmire. Az ilyen cegeknel jatszik a 'hala penz'? :D Sajnos nagyon nem vagyok kepbe

2015. ápr. 23. 01:15
 4/4 szabina555 ***** válasza:
a 21 év abban az esetben igaz, ha az óceánjáró a Karib-térségben utaztat (én csak olyat tudok, akik ide vesznek fel). mivel ez amerikai cég, és ugye ott 21 a 'korhatár', ezért annyinak kell lenni. a GMN Hungary és a Duna rapszódia kínál ilyen munkákat, a honlapon minden infó fent van. hálapénzre nem lesz szükséged, mert folyamatosan keresnek embereket.
2015. ápr. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!