Torokországban melyik az a rész vagy város, ami megfelelo lenne gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Tehát szép homokos a part és esténként ki lehet sétálni, mert nem szeretjuk a tul nyugis helyeket.2015. ápr. 3. 07:54
1/7 Kései Sirató válasza:
Sajnos nem tapasztalatból írok, mi most fizettünk be egy török útra, ami júniusban lesz és visszük a 10 éves gyerekünket. Úgy tünik, jó lesz. Ez nem más, mint Alanya, Hotel Atlas Beach 4*
2/7 anonim válasza:
Én Antalya környékén keresgélnék, pl Lara. Kb negyed óra buszozás a reptérről, szép, új szállodák.
Alanyaval nekem egy bajom van, ha nem oda megy a repülő, hanem Antalyara, akkor onnan 100+ km-t kell még buszozni, ami gyerekekkel nem egy álom. Legalább 2-2,5 órát lehet rá számolni.
3/7 A kérdező kommentje:
Szép a hotel, amit az elso válaszolo írt, de tényleg 120 km-re van a reptértol.
2015. ápr. 3. 15:13
4/7 A kérdező kommentje:
10 évessel már nem lesz gond szerintem, de nekunk 2,5 és 6 évesek.
2015. ápr. 3. 21:55
5/7 anonim válasza:
Bocs hogy leirom,nem Torokorszagal kapcsolatos de megjegyzem hogy (nem csak en tapasztalatom) a gyerekek a hosszu busszozast sokall jobban birjak mint mi felnotek..
En 20 hos es most mar a 5 evesunkel akit szinten kicsi kora ota viszunk birjak a kozel 16-24 oras buszos utakat!
Gorogbe busszal szoktunk atlagba menni.
6/7 anonim válasza:
#5. Az enyémek is bírják a hosszú autóutat, simán az 1000-1200 km-t. De az nekem necces, h pl. hajnalban el a reptérre, ott várunk 2 órát, repülünk kettőt, várunk csomagra, buszra 1-et, aztán megint 2-2,5 órát buszozunk, ami a szállodánk előtt már 15x megáll. Aztán magyarázhatom a 3 évesnek, h miért nem szállunk le, mikor már tele van a hócipőjük az utazással. Mondom ezt úgy, hogy elmegyünk velük 10-12 napra mászkálós nyaralni. De van egy határa a tűrőképességüknek. A több órai egy járművel történő utazást jobban bírják. Szerintem. (2. vagyok)
7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ok jol bírnák, viszont én nem bírom, 1-2 ora buszozástol és autozástol rosszul vagyok, a repuloben viszont semmi bajom. Ha meg veszek be utazo tablettát, attol elalszom, a homeopátiás meg semmit nem segít.
2015. ápr. 7. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!