Kinek van még hátizsákos világjárós terve/gondolata/ötlete? Ki vágna még neki egy nagy utazásnak?
Előre szólók,hogy negatív kommentekre köszi nincs szükségem!Tudom a monitor mögül,a meleg szobában a kényelmes székben ülve a forró teát szürcsölgetve,sokak nem értik ezt!
Viszont a helyzet az,hogy mindig is imádtam utazni,új helyeket felfedezni!Nekem nem az az életcélom,hogy legyen házam meg autóm,és az életem csak ebből álljon,hogy kelés-meló-haza-tv-ágy!Igazából nem is köt helyhez semmi!Elegem volt már abból,hogy csak képeken,meg filmeken látom a világ csodás helyeit!Én is ott akarok lenni,és átélni az egészet!Évek óta csinálok teljesítmény és túlélő túrákat,szóval magam annyira talpra esett embernek,hogy belevágjak!
Vannak még itt esetleg olyanok akik szintén így vannak ezzel?
27/F
én is szívesen belevágnék ilyesmibe, sőt tervben is van már.
van egy csávó, aki úgy utazta szinte körbe a világot, hogy egyszer sem szállt repülőre... na nálam ő a csúcs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!