A legrövidebb út autóval Budapestről New yorkba melyik útvonalon képzelhetó el?
Komp? Kérdező, te ennyire elmebeteg vagy, vagy csak megjátszod??
Ez nem a Duna, ember!!!!
Ennyire ne legyél már idióta.
Minek idegeskedtek és szidjátok a T kérdezőt! Sajnos sokan ezt tudjátok! Már a kérdéséből lehet következtetni még 10 éves sincsen kérdező!
Sajnos ennyi okos "ember van" itt is! Lehet nekem adni a pirosat, mert ezeket a szavakat nem szeretitek! Gratula mindenkinek.
#2 voltam!
Tényleg vicces a kérdés, de azért nem kivitelezhetetlen.
A legrövidebb út autóval az, ha elmész a legnyugatibb európai reptérig, ott felteszed az autódat egy magánrepülőre ami alkalmas géplyárművek szállítására. Majd leszállsz az USA-ban ahol szeretnél, és a reptérről elgurulsz a házig ahova indultál.
Tudtatok, hogy van vitorlasokat szallito komp?
A dusgazdag emberek utan szoktak vinni a vitorlasokat, akik termeszetesen nem hajon akarnak eljutni Amerikabol Europaba, hanem inkabb repulnek.
Azt hiszem, nem a megfelelo forumon tetted fel a kerdest. Kerestem angol kulcsszavakkal, ferry car europe usa cross atlantic
Egy oldalon azt lattam, Amerikaban legfeljebb egy evig hasznalhatod sajat magad az autodat, nem adhatod el, stb.
Egy link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!